1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό και χαμένο πέναλτι.Το VAR ακύρωσε γκολ της Ν.Σαλαμίνας

Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό και χαμένο πέναλτι.Το VAR ακύρωσε γκολ της Ν.Σαλαμίνας

By on 5 Φεβρουαρίου, 2021 0 524 Views

Στο ντεμπούτο του Γιαννέφσκι ο Ολυμπιακός συνέχισε ταπό εκέι που έμεινε με την Ομόνοια και με καλή εμφάνιση και μ επάθος κέρδισε μέσα στο Αμμόχωστος τη Ν.Σαλαμίνα έχοντας και χαμένο πέανλατι.

Η νίκη ήρθε μετά από δύο μήνες και κάτι για τον Ολυμπιακό. Οι «μαυροπράσινοι» μετά τις 27 Νοεμβρίου και τη νίκη επί της Καρμιώτισσας, έφτασαν μέχρι σήμερα για να πανηγυρίσουν ξανά και το έκαναν με ανατροπή κόντρα στη N.Σαλαμίνα της οποίας επικράτησαν 2-1 στο «Αμμόχωστος» στο ντεμπούτο του Γιανέφσκι στον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα με το διπλό αυτό η ομάδα της Λευκωσίας αφήνει πίσω της την ομάδα της Αμμοχώστου και με 28 βαθμούς είναι έναν βαθμό μακριά από την πρώτη 6άδα.
Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, τρία γκολ, άλλο ένα που ακυρώθηκε, χαμένο πέναλτι, ένταση και πάθος.
Η N.Σαλαμίνα προηγήθηκε με τον Οσέι στο 27ο λεπτό αλλά η απάντηση ήταν άμεση από τον Ολυμπιακό καθώς ο Σάλι με γκολάρα στο 32΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 51΄ Ο Ολμπιακός  έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα. Ο Κα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Χριστοφόρου στο 51΄ αλλά ο Βεσελόφσκι απέκρουσε την εκτέλεση του Γκουστάβο ένα λεπτό αργότερα.
Ότι δεν έκανε ο Βραζιλιάνος από την άσπρη βούλα το έκανε η χρυσή αλλαγή του Γιανέφσκι ο Μάντζης στο 80΄ ο οποίος πήρε την ασίστ από τον Πεχλιβάνη και έκανε το 2-1. Στο 84΄ ακυρώθηκε γκολ της Νέας Σαλαμίνας καθώς ο σκόρερ Ντανίλο ήταν ελάχιστα μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό και πιάστηκε από το VAR σε θέση οφσάιντ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σ.Δαμιανού): Βεσελόφσκι, Σεργίου, Μπρένο, Μουστιβάρ (70΄ Κρεάν), Χριστοφόρου, Καμισοκό, Οσέι, Κονφέ, Ντανίλο, Ντουβεντρού (64΄ Τσουκαλάς), Βαρέλα (70΄ Βάγκνερ).
Στον πάγκο: Ονησιφόρου, Ανδρέου,, Παύλου, Νικολάου, Σιαθάς, Σανκό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιανέφσκι): Κούπιτς, Ψάλτης, Μίλετιτς, Σάλι (76΄ Σαντάνα), Γκουστάβο (66΄ Πεχλιβάνης), Σαρφό (87΄ Σαμπίνια), Ανδρέου, Σωτηρίου, Κοστόφ (66΄ Μάντζης), Νάνι, Κα (87΄ Μανρίκε)
Στον πάγκο: Mιχαήλ, Κυριάκου, Φαν Κέσελ, Χάνι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καμισοκό, Ντανίλο/ Ψάλτης, Σωτηρίου, Πεχλιβάνης

Διαιτητής:
 Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης