26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επιβλητική επιστροφή στις νίκες.Με άνεση η Ομόνοια κέρδισε με τριάρα την Δόξα

Επιβλητική επιστροφή στις νίκες.Με άνεση η Ομόνοια κέρδισε με τριάρα την Δόξα

By on 5 Φεβρουαρίου, 2021 0 2392 Views

Επέστρεψε με άνεση στις νίκες η Ομόνοια , η οποία επικράτησε με 3-0 της Δόξας στο Μακάρειο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μια απλή και ουσιαστική εμφάνιση και αφού κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, κατάφεραν να πάρουν το ζητούμενο πιο άνετα απότι περίμεναν πριν από τον αγώνα..

Ο Τσέποβιτς άνοιξε το σκορ στο 22΄ με κοντινή προβολή μετά από ασίστ του Ασάντε, ο οποίος ήταν ασταμάτητος ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τα γκολ με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, προήλθαν από τον Παπουλή. Στο 67΄ σκόραρε με κεφαλιά μετά από ασίστ του Λέζιακς και στο 85΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (χέρι του Χριστοφή). Η Ομόνοια είχε και δύο δοκάρια με τους Ασάντε (29΄) και Λέζιακς (82΄).

Με τη νίκη της, η Ομόνοια  έφτασε στους 47 βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με τον Απόλλωνα που παίζει με την ΚΛαρμιώτισσα. Από την άλλη, η Δόξα  με 29 βαθμούς παραμένει στην 6η θέση.

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Μιντίκκης, Μουκτάρης, Χριστοφή, Γκλίσικ (35΄ Καρλίτος), Μπόλιεβιτς (73΄ Τζίλσον), Ασαμόα, Οικονομίδης (73΄ Ολιβέιρα), Μέσκα, Κίκας (73΄ Μπιλάλ), Σαντίκ (83΄ Κάρλος)
Στον πάγκο: Παρασκευά, Μπουλότ, Γκολομπάρτ, Άδωνη
ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λέζιακς, Σέχου, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Κούσουλος, Γκόμεθ, Λοΐζου (86΄ Μποτεάκ), Τιάγκο (77΄ Τζιωνής), Ασάντε (77΄ Ντούρις), Τσέποβιτς (66΄ Παπουλής)
Στον πάγκο: Παναγή, Λανγκ, Μαυρίας, Κίκο, Γκόμες

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαντίκ / Γκόμεθ, Σέχου (3η)

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας