Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Νέες επιλογές για αρκετές αλλαγές στην διάθεση του Πουσρασαϊτίδη

5 Φεβρουαρίου, 2021
2481 Views
0 Comments
Νέες επιλογές για  αρκετές αλλαγές στην διάθεση του Πουσρασαϊτίδη

Ο Σάββας Πουσρασαϊτίδης θα έχει νλέες και περισσότερες επιλογές για τον αγλώνα με τον Εθνικό και αναμένει βελτίωση της εικόνας του ΑΠΟΕΛ και περισσότερη θέληση και προσπάθεια από τους παίκτες του,Δοδεμένες θεωρούνται αρκετές αλλαγές αφού μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την διάθεση που επέδειξαν κάποιοι πάικτες που εμπιστεύθηκε οπότε στον αυριανό αγώνα αναμένονται αρκετές αλλαγές.

Το ΑΠΟΕΛ παίζει σε κάθε ματς με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει περιθώρια για απώλειες αν θέλει να διατηρήσει έστω και τις ελπίδες που του έχουν απομείνει για να πλασαριστεί στο πρώτο γκρουπ.

Σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΛ υπάρχουν σημαντικές επιστροφές για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ που έχει στη διάθεση του τους Τζο Γκάρνερ και Τζακ Μπερν, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής τους Γουίλερ και Ντε Βινσέντι που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ εκτός είναι ο Ανουάρ που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Στις προπονήσεις συμμετέχει κανονικά ο Πάουλο Βινίσιους, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού. Ο Βραζιλιάνος μετά από αρκετές μέρες καραντίνας θέλει χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος και η λογική λέει πως το πολύ να είναι στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί αν το επιτρέψει η εξέλιξη του αγώνας. Για τον Ζαμπάλα δεν τίθεται κανένα θέμα συμπερίληψης στην αποστολή, καθώς τη Δευτέρα βγαίνει από την καραντίνα και απ’ εκεί και πέρα θα χρειαστεί τις μέρες του για να αποκτήσει τον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας.

Σημαντική εξέλιξη είναι και το γεγονός ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Ντονγκαλά και επέστεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αναλόγως με την παρουσία που θα έχει στις δύο τελευταίες προπονήσεις θα κριθεί η απόφαση του «Πούρσα» για το κατά πόσο θα του δώσει φανέλα βασικού, έχοντας μεγάλη ανάγκη η ομάδα από το να αυξήσει τις επιλογές της στα επιθετικά άκρα.

Comments are closed.