Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΑΡΗΣ:Πλήρη συστράτευση και συμπόρευση όλων για την επίτευξη του στόχου μας

5 Φεβρουαρίου, 2021
518 Views
0 Comments
ΑΡΗΣ:Πλήρη συστράτευση και συμπόρευση όλων για την επίτευξη του στόχου μας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης Λεμεσού καταδικάζει την  εμπρηστική επίθεση  στο αυτοκίνητο του Προέδρου της ομάδας, Λύσανδρου Λυσάνδρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο , το τεχνικό επιτελείο , οι ποδοσφαιριστές και όλοι η οικογένεια του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ δηλώνει με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την στήριξη προς τον Πρόεδρο του Σωματείου μας κ. Λύσανδρο Λυσάνδρου για την άνανδρη εγκληματική ενέργεια η οποία έλαβε χώρα εις βάρους του (και κατ’ επέκταση προς όλους μας) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μέσω αυτής της ανακοίνωσης επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι τέτοιες εγκληματικές ενέργειες το μόνο αποτέλεσμα που μπορούν να επιφέρουν στο οικοδόμημα του ένδοξου και ιστορικού Σωματείου μας είναι την πλήρη συστράτευση και συμπόρευση όλων για την επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει και παράλληλα δηλώνουμε προς κάθε αποδέκτη ότι όλες οι κινήσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα με στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση της ομάδας μας με απόλυτο στόχο να εισελθει ο ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ σε μία νέα εποχή , από σήμερα θα εντατικοποιηθούν περισσότερο.

Τέτοιες ενέργειες μας χαλυβδώνουν και δεν μας πτοούν”.

Comments are closed.