23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αεράτη με τεσσάρα η ΑΕΚ και βλέπει πιο ψηλά. Απογοήτευσε η Πάφος

Αεράτη με τεσσάρα η ΑΕΚ και βλέπει πιο ψηλά. Απογοήτευσε η Πάφος

By on 31 Ιανουαρίου, 2021 0 465 Views

Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΚ που νίκησε 4-1 την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» και σιγά, σιγά φτιάχνει ένα νέο νικηφόρο σερί, και παραμένει σε επαφή με την 4η  θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή ήταν ο Νάντο Γκαρσία ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ  της ομάδας του και για άλλο ένα παιχνίδια έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Σκόραρε επίσης και ο Ναράνχο, ενώ το τέταρτο γκολ ήρθε από τον Μακρή. Για την Πάφο ισοφάρισε προσωρινά με όμορφο γκολ ο Βαλακάρι.

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, έβαλε πίεση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το Νάντο στο 26ο λεπτό. Η Πάφος ισοφάρισε στην επανάληψη με γκολάρα του Βαλακάρι στο 56΄ αλλά ο Νάντο απάντησε άμεσα και με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 64΄ έκανε το 2-1. Το 3-1 ήρθε από τον Ναράνχο ο οποίος έκλεψε την μπάλα και τελείωσε μόνος την φάση, ενώ το τελικό 4-1 ήρθε μετά από μπαλιά του Φερνάντες και αυτογκόλ του Αουρέλιο αφού δέχθηκε την πίεση του Μακρή.Πάντως ο διαιτητής έγραψε το γκολ στον Μακρή και αυτό μετρά.Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια αφού ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα ενώ η Πάφος υστέρησε σε όλους τους τομείς.

ΠΑΦΟΣ (Ντ. Μιχαιλένκο): Ρούτκο, Σαϊθ, Κβίτα, Μπεριγκό, Τόρες, Ιάνοφ (71΄ Ράκελς), Αουρέλιο, Ναβαρόνε, Αραγιούρι, Βαλακάρι, Πάνιτς

Στον πάγκο: Πέτρου, Μανιόν,  Μέρφι, Καμπράλ, Χαρηδήμου, Βαρέλα, Φυλακτού, Αντωνίου

ΑΕΚ (Σ.Αυγουστή): Μολ, Τρουγιόλς (61΄ Σπιρόφσκι), Ακοράν,Τρισκόφσκι (82΄ Μακρής), Χέιτλι, Νάντο (82΄ Νάντο), Φερνάντες, Γκονζάλεθ, Ιωάννου, Ναράνχο, Μοϊσοφ.

Στον πάγκο: Τέουνκενς, Τάντι, Αντωνιάδης,  Σπόλιαριτς, Χάουγκεν, Ναούμ, Μακρής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιάνοφ, Μπεριγκό (3η)/Χέιτλι, Μοισόφ (3η)

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Σάββα Γεώργιος

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας