23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΕΡΕΡ:Nα χρησιμοποιούμε τα εργαλεία που έχουμε με τον καλό τρόπο.Παίζουν με τις θυσίες και τις προσπάθειες των παικτών

ΦΕΡΕΡ:Nα χρησιμοποιούμε τα εργαλεία που έχουμε με τον καλό τρόπο.Παίζουν με τις θυσίες και τις προσπάθειες των παικτών

By on 30 Ιανουαρίου, 2021 0 1482 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Κάρλος Φερέρ μετά την ήττα της Ένωσης στο Μακάρειο με 1-0 από την Δόξα…

“Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια μέχρι το τέλος. Ήταν μία δύσκολη μέρα για μας λόγο περίεργων καταστάσεων. Θέλω να μιλήσω για πολλά αλλά δεν θα το κάνω. Είναι δύσκολο να δεχτώ μία τέτοια ήττα σήμερα. Μία φάση που δεν ξέρω… Πρέπει να χρησιμοποιούμε τα εργαλεία που έχουμε στο ποδόσφαιρο με τον καλό τρόπο. Είμαι αναστατωμένος με το πως χάσαμε το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα πάντα αλλά όχι όπως σήμερα. Αυτό δεν είναι σοβαρό… Δεν παραπονιόμαστε όμως. Είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας κι΄αυτό είναι όλο” 

“Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Όλοι κάνουν λάθη. Είναι δύσκολο όμως να αποδεχτούμε κάποιες συμπεριφορές. Δεν είναι μόνο το πέναλτι. Εύκολες κίτρινες κάρτες για παράδειγμα. Για μένα δεν είναι πέναλτι. Είδα την φάση στο βίντεο. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Πριν το VAR ήταν δύσκολο, αλλά με το VAR είναι δύσκολο να το δεχτούμε. Κάποιες φορές αποφάσεις σαν αυτές… Παίζουν με τις θυσίες και τις προσπάθειες των παικτών”