28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • M.ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 3-2 :Τρομερό ματς,μεγάλη πρόκριση

M.ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 3-2 :Τρομερό ματς,μεγάλη πρόκριση

By on 24 Ιανουαρίου, 2021 0 515 Views

Με φαουλάρα του Μπρούνο, η Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-2 της Λίβερπουλ, συνέχισε ακάθεκτη και βρέθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Βρήκαν δίχτυα, αλλά δεν έπεισαν οι Reds!

Η Γιουνάιτεντ στα καλύτερά της! Κορυφή στην Premier, πρόκριση στο κύπελλο εις βάρος της Λίβερπουλ και οι παίκτες του Σόλσκιερ βγάζουν χαρακτήρα νικητή. Η Μάντσεστερ επικράτησε 3-2, βρέθηκε στους «16» του FA Cup και πήρε τα πάνω της ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η Λίβερπουλ βρήκε επιτέλους δίχτυα, έκανε φάσεις, αλλά δεν έπεισε με την εικόνα της! Επόμενος αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πλέον, η Γουέστ Χαμ, ξανά στο «Ολντ Τράφορντ». 

Η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο ορεξάτη στο ματς, πίεσε τους φιλοξενούμενους και είχε δυο καλές στιγμές, αλλά στο 10′ ο Γκρίνγουντ νικήθηκε από τον Άλισον και στο 18′ ο Πογκμπά δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Ωστόσο η Λίβερπολ στην πρώτη της καλή ευκαιρία βρήκε δίχτυα! Ο Φιρμίνο βρήκε ιδανικά τον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος με υπέροχο πλασέ πέτυχε το 1-0. Η αντίδραση της Γιουνάιτεντ ήταν άμεση. Στο 26′ ο Πογκμπά έκλεψε, ο Ράσφορντ με εντυπωσιακή μπαλιά βρήκε τον Γκρίνγουντ, ο οποίος πέτυχε το 1-1 κι έγινε ο νεαρότερος παίκτης της Μάντσεστερ που σκόραρε κόντρα στη Λίβερπουλ μετά τον Ρούνεϊ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, κυκλοφορούσαν ιδανικά και πίεζαν για την ανατροπή. Μάλιστα, στο 44΄έχασαν διπλή ευκαιρία, αφού ΜακΤόμινεϊ και Σο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Η Γιουνάιτεντ είχε Μπρούνο!

Η Μάντσεστερ μπήκε δυνατά και στο 48′ πήρε το προβάδισμα. Πανέμορφη μπαλιά με τη μία από τον σκόρερ του πρώτου τέρματος προς τον δημιουργό, λάθος του Ρις Γουίλιαμς και ο Ράσφορντ με άψογο τελείωμα πέτυχε το 2-1. Η Λίβερπουλ ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να αντιδράσει. Στο 58′ ο Σαλάχ από ωραίο γύρισμα του Φιρμίνο και πανέξυπνη προσποίηση του Μίλνερ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Χέντερσον για το 2-2. Βέβαια, μερίδιο ευθύνης για το γκολ είχε τόσο ο Μαγκουάιρ όσο και ο Καβάνι που δεν είχαν καθαρό μυαλό με τη μπάλα στα πόδια. Οι Reds κυκλοφορούσαν καλύτερα, αλλά ο Χέντερσον ήταν εκεί για να στερήσει από τον Αιγύπτιο το χατ-τρικ. Η είσοδος του Μπρούνο Φερνάντες στο 66′ έδωσε στη Γιουνάιτεντ ώθηση, η Μάντσεστερ πήρε μέτρα και στο 78′ ήρθε το γκολ της λύτρωσης με υπέροχο φάουλ του Πορτογάλου σταρ. Μάλιστα, θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο γκολ στο 88′ αλλά η κεφαλιά του Καβάνι βρήκε το δοκάρι. 

ΦΑΣΗ «16»

Μπέρνλι – Μπόρνμουθ ή Κρόουλι

Μάντσεστερ Γ. – Γουέστ Χαμ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπρίστολ Σίτι

Γουλβς – Σαουθάμπτον

Μπάρνσλεϊ – Τσέλσι

Έβερτον ή Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Γουίκομ ή Τότεναμ

Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι

Λέστερ – Μπράιτον