28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Άδικο το Χ.Στο τέλος θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε

ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Άδικο το Χ.Στο τέλος θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε

By on 24 Ιανουαρίου, 2021 0 1513 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα στο “Αμμόχωστος” και την ισοπαλία του Απόλλωνα (1-1) με την Νέα Σαλαμίνα… 

“Σήμερα είχαμε ένα αποτέλεσμα που θεωρώ που αδικεί κατάφωρα την ομάδα μας. Σε όλη την διάρκεια είχαμε τον έλεγχο και την κυριαρχία. Εκτός από μία στατική φάση δεν θυμάμαι άλλη φάση της Νέας Σαλαμίνας. Εμείς είχαμε δύο δοκάρια, 5-6 καλές ευκαιρίες και δημιουργήσαμε κι΄άλλες προϋποθέσεις που δεν έγιναν ευκαιρίες. Για μένα αυτά είναι πολύ σημαντικά. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με ευκολία το παιχνίδι αυτό, δυστυχώς δεν καταφέραμε. Εμπιστεύομαι απόλυτα τους παίκτες μου. Είμαστε η καλύτερη επίθεση. Αυτά τα παιδιά μας έφεραν εδώ που είμαστε. Στο τέλος θα μας επιστραφεί αυτό που δικαιούμαστε, που σήμερα δεν μας δόθηκε. Το μέλημα μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε σπουδαία ομάδα και σπουδαίους παίκτες. Όλα είναι μέσα στην ζωή, γινόμαστε πιο δυνατοί και προχωράμε” 

Για τα προβλήματα στην άμυνα: “Πάντα εμπιστεύομαι και στηρίζω αυτό που έχω. Όχι αυτό που δεν έχω. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες. Θα βρούμε την λύση” 

Για το αν ευθύνεται και ο Απόλλωνας για την μη αξιοποίηση των ευκαιριών: “Όταν κάνεις 6-7 ευκαιρίες και δύο δοκάρια… Αυτά μπορεί να συμβούν. Είναι μες τη ζωή. Ευκαιρίες χάνονται σε όλα τα γήπεδα. Για μένα είναι σημαντικό πως κάναμε πολλές ευκαιρίες. Δεν πρέπει να ακυρώσουμε όλα τα υπόλοιπα. Στο τέλος θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε”.