28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ματσάρα ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση, φαβορί ο Απόλλων. Παίξε στην Bet on Alfa

Ματσάρα ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση, φαβορί ο Απόλλων. Παίξε στην Bet on Alfa

By on 24 Ιανουαρίου, 2021 0 400 Views

Άκρως σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία τους, είναι το σημερινό ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, το οποίο θα αρχίσει στις 16:00, ενώ το σημερινό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής περιλαμβάνει και άλλη μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Απόλλωνα στις 18:30 στο «Αμμόχωστος».

Οι δύο σημερινές αναμετρήσεις, προσφέρονται από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας, που ανάμεσα σε άλλα προσφέρει και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγορά.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ με το Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο και κάνει προσπάθεια να πλασαριστεί στο πρώτο γκρουπ, ενώ η Ανόρθωση είναι στις διεκδικήτριες του τίτλου. Ισορροπημένες οι αποδόσεις του ντέρμπι, με τον άσο για νίκη του ΑΠΟΕΛ να έχει απόδοση 2.65, στο 2.45 προσφέρεται το διπλό για νίκη της Ανόρθωσης και 3.25 η ισοπαλία. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.15, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.60 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.90.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Νίκη για να μείνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει ο Απόλλωνας που είναι το φαβορί με το διπλό να προσφέρεται στο 1.60. Ο άσος για νίκη της Νέας Σαλαμίνας που κάνει προσπάθεια για να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, έχει απόδοση 5.20 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.60. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.75, στο 1.90 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.75 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetonAlfa/