25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ιμπραΐμοβιτς: Χωρίς μαλλιά σε ανάρτησή του και «χαμός» στο twitter (pic)

Ιμπραΐμοβιτς: Χωρίς μαλλιά σε ανάρτησή του και «χαμός» στο twitter (pic)

By on 24 Ιανουαρίου, 2021 0 746 Views

Προϊόν photoshop ή μήπως μήνυμα για μια ακραία στυλιστική αλλαγή. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, πάντως, εμφανίστηκε φαλακρός σε φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram και τα social media αμέσως πήραν «φωτιά».

Μπορεί σε όλη την ποδοσφαιρική ζωή του τα μακριά μαλλιά και μετέπειτα η κοτσίδα να έγιναν το σήμα-κατατεθέν του, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όμως, είναι από τους τύπους που δεν φοβούνται την αλλαγή. Τη βλέπουν περισσότερο ως πρόκληση, ως ακόμη ένα κίνητρο για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Και σε αυτό ο Σουηδός αστέρας φημίζεται ως το Νο1, έχοντας φτάσει να «χτυπά» την πόρτα των 40 ετών ως ένας από τους κορυφαίους ενεργούς στράικερ στον πλανήτη.

Θα μπορούσατε, λοιπόν, να σβήσετε τις μνήμες του θηριώδους «Ίμπρα» με την κοτσίδα και να τον φανταστείτε χωρίς καθόλου μαλλιά; Ο ίδιος έδωσε μια μικρή γεύση από το πώς θα ήταν σε αυτή τη μορφή, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές του με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται φαλακρός.

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για προϊόν μοντάζ, αλλά, από τη στιγμή που το κοινοποιεί ο ίδιος ο Ζλάταν, δεν αποκλείεται να το τολμήσει. Ή μήπως το έχει κάνει ήδη;