25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λυτρωτής ο Τσέποβιτς,σωτήρας στο 90΄ο Φαμπιάνο!Δύσκολη νίκη της Ομόνοιας στο Παραλίμνι(0-1 στο 80΄) με αρκετές χαμένες ευκαιρίες

Λυτρωτής ο Τσέποβιτς,σωτήρας στο 90΄ο Φαμπιάνο!Δύσκολη νίκη της Ομόνοιας στο Παραλίμνι(0-1 στο 80΄) με αρκετές χαμένες ευκαιρίες

By on 23 Ιανουαρίου, 2021 0 4339 Views

Με λυτρωτή  τον Μάρκο Τσέποβιτς που πέτυχε το πρώτο του γκολ στην πρώτη του συμμετοχή στην αρχική 11αδα η Ομόνοια νίκησε 1-0 την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και πέρασε ένα δύσκολο εμπόδιο.Ανέβηκε στην κορυφή και τώρα περιμένει το αποτέλεσμα του Απόλλωνα στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Πάντως η Ομόνοια ήταν σαφώς καλύτερη και έχασε αρκετές ευκαιρίες μέχρι να έρθει το γκολ στο 80΄αλλά χρειάστηκε και η σωτήρια επέμβαση του Φαμπιάνο στο 91΄ για να μην χαθεί το τρίποντο. Η είσοδος του νεαρού Λοίζου βοήθησε στην δημιουργία ευκαιριών ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τον Ντούρις. Ο Τσέποβιτς με την παρουσία του και το γκολ φαίνεται ότι θα κερδίσει την θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Η Ομόνοια ήταν η ομάδα που μπήκε στο ματς για να επιβάλει τον ρυθμό της και κατάφερε να έχει τον έλεγχο των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι δημιουργώντας επτά τελικές προσπάθειες, έχοντας την κατοχή της μπάλας σε ποσοστά που άγγιξαν το 60% , όμως δεν μπόρεσαν να σπάσουν τον αμυντικό μηχανισμό της ΕΝΠ.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ξεθάρρεψαν περισσότερο και το παιχνίδι πήρε καλύτερο ρυθμό. Η Ομόνοια βρήκε την λύση στο 80′ με τον Τσέποβιτς ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόμες και κεφαλιά του Γκόμεθ σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης αφού βρέθηκε στο σωστό σημείο και  με  προβολή από κοντά σκόραρε.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

2′ Ευκαιρία για την Ομόνοια! Γύρισμα του Μποτεάκ, ο Τιάγκο το πλασέ, μπλοκάρει ο Γκαντσέφσκι με διπλή προσπάθεια.

4′ Σουτ του Φελίπε, ο Φαμπιάνο μπλοκάρει.

19‘ Καλή στιγμή για την Ομόνοια, ο Σεχού έκανε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Λέτσιακς, όμως η μπάλα πάει άουτ.

26‘ Πολύ καλό σουτ από τον Τιάγκο, η μπάλα χτυπάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Γκαντσέφσκι!

31‘ Σουτ του Θεοδώρου, δεν ανησυχεί ο Φαμπιάνο.

36‘ Μία επικίνδυνη συρτή σέντρα, ο Πανός βγάζει την μπάλα σε κόρνερ.

38‘ Καλό σουτ του Παπουλή, ο Γκαντσέφσκι με δυσκολία διώχνει σε κόρνερ!

41‘ Εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο, διώχνει με γροθιές ο Γκαντσέφσκι.

47‘ Σουτ του Παπουλή, διώχνει ο Γκαντσέφσκι.

57‘ Γύρισμα του Παπουλή, πιάνει σουτ στην κίνηση ο Λοΐζου, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

63‘ Συνεχόμενες απειλητικές στιγμές της Ένωσης!

64‘ Τρομερή ευκαιρία για την Ομόνοια! Ο Παπουλής έβγαλε σέντρα, δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας ο Ντούρις για να σπρώξει απλά τη μπάλα στα δίχτυα!

72‘ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπουλή από πλάγια θέση, με γροθιές διώχνει ο Γκαντσέφσκι.

80‘ Ωραία κίνηση από τον Λοΐζου, σουτάρει, αλλά ο Γκαντσέφσκι διώχνει σε κόρνερ!

80′ ΓΚΟΛ για την Ομόνοια! Ο Τσέποβιτς ανοίγει το σκορ μετά το κόρνερ! Ο Γκόμεθ πιάνει γυριστή κεφαλιά, ο Τσέποβιτς βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και σκοράρει.

90‘ Δοκάρι για την Ομόνοια! Ο Λοΐζου έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Γκαντσέφσκι και πέρασε άουτ.

90+1‘ Μεγάλη ευκαιρία γα την Ένωση! Ένα σουτ του Μπαλοτέλι που διώχνει σε κόρνερ ο Φαμπιάνο, με την μπάλα να ακουμπάει και το δοκάρι!

ΕΝΠ (Κ. Φερέρ): Γκαντσέφσκι, Μουλαζίμης (91′ Ουντόζι), Ντένινγκ (84′ Μαρκόφσκι), Θεοδώρου (78′ Μπαλοτέλι), Μπαρμπόσα, Πανός (46′ Κοσμάς), Μαϊσουράτζε, Κυριάκου, Μπάλαζιτς, Φελίπε, Ενγκό.
Στον Πάγκο: Πέτρου, Ίρεπ, Κοσμάς, Ουντότζι, Κολοκούδιας, Στυλιανίδης, Μαουρουδής, Μπαλοτέλι, Μαρκόσκι. 

Ομόνοια (Χ. Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Σέχου, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Γκόμεθ, Γκόμες, Παπουλής, Μποτεάκ (54′ Ντούρις), Τιάγκο (54′ Λοΐζου), Τσέποβιτς (91′ Κούσουλος).
Στον Πάγκο: Παναγή, Κίκο, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μαυρίας, Τζιωνής, Λοϊζου, Κακουλλής, Ντούρις.

Κίτρινες: 59′ Φελίπε / 43′ Λέτσιακς

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου»
Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής:  Νεοφύτου Νεόφυτος
VAR:  Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR:  Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας