25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Τριάρα με ανατροπή η ΑΕΛ

By on 22 Ιανουαρίου, 2021 0 427 Views

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΛ, η οποία με ανατροπή πήρε την νίκη απέναντι στην Δόξα και επικράτησε με 3-1.

Στο 8ο λεπτό ο Σαντίκ άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 38ο λεπτό με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε ο Μάε. Ο Μάε έφερε τούμπα το παιχνίδι στο 43ο λεπτό αφού με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Στο 66ο λεπτό ο Τόρες έκανε το 3-1 για την ΑΕΛ.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 6ο λεπτό ο ρεφ έδωσε πέναλτι για κράτημα του Ριέρα στον Σαντίκ, με τον επιθετικό της Δόξας στο 8ο λεπτό να κάνει το 1-0 από τα 11 βήματα. Στο 16ο λεπτό η κεφαλιά του Κέρκεζ, εύκολα σταμάτησε στον Σισκόφσκι, ενώ η ΑΕΛ έδειξε να ανεβάζει ρυθμούς μετά το γκολ που δέχτηκε στο ξεκίνημα.

Στο 20΄ο Σαντίκ έπιασε ένα σουτ από απόσταση, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω στον Βοζίνια. 4 λεπτά μετά ο Αντωνίου έπιασε ένα μακρινό σουτ, αλλά έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Στο 36ο λεπτό ο Τραϊτσέφσκι κράτησε τον Τόρες στην περιοχή και ο Νεοκλέους έδωσε πέναλτι. Ο Μάε στο 38ο λεπτό εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1. Στο 43ο λεπτό ο Μάε γύρισε το παιχνίδι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τόρες αφού έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-1.

Στο 45+3 ο Ντανίλο έπιασε ένα δυνατό μακρινό σουτ, αλλά ο Σισκόφσκι έκανε μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 49΄ένα σουτ του Μαέ πήγε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, στο 57΄ο Εγγλέζου έκανε ένα σουτ, αλλά ο Βοζίνια μάζεψε εύκολα. Στο 66ο λεπτό ο Τόρες μετά από όμορφη συνεργασία των παικτών της ΑΕΛ έκανε το 3-1 με κοντινό σουτ. Στο 70΄ο Βοζίνια απέκρουσε καλό σουτ του Κίκας από απόσταση.

ΑΕΛΒοζίνια, Τεσέιρα, Δ. Αβραάμ (62΄Αντάμοβιτς), Σάντος, Μεντόγεβιτς(73΄Κωνσταντινίδης), Κέρκεζ, Αντωνίου, Ριέρα, Ντανίλο(83΄Ράσο), Τόρες, Μαέ(73΄Μπάμπιτς)
Στον Πάγκο: Κεραυνός, Αντάμοβιτς, Έουλερ, Ράσο, Μπουνόζα, Κυριάκου, Νεοφύτου, Κωνσταντινίδης, Μπάμπιτς.

Δόξα : Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς(69΄Κ. Ολιβέιρα), Ολιβέΐρα (92 Φασουλιώτης), Σαντίκ, Οικονομίδης(69΄Γκλίσιτς), Χριστοφή, Ασαμόα, Τραϊτσέφσκι(76΄Μπουλότ), Άδωνη, Κίκας (92 Μιχαηλίδης)
Στον Πάγκο: Παρασκευάς, Μπουλότ, Μιχαηλίδης, Φασουλιώτης, Κ. Ολιβέιρα, Γκολομπάρτ, Γκλίσιτς.

Κίτρινες:  Ριέρα, Κέρκεζ/Τραϊτσέφσκι, Ολιβέιρα

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής:  Αργυρού Μιχάλης