26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Τρισκόφσκι τα έκανε όλα.Με χατ-τρικ οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη

Ο Τρισκόφσκι τα έκανε όλα.Με χατ-τρικ οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη

By on 22 Ιανουαρίου, 2021 0 6908 Views

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγώνες κερδίζοντας τον Ερμή με σκορ 3-1. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είχε ένα φοβερό ξέσπασμα στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας τρια γκολ μέσα σε 22 λεπτά με δράστη τον ιβάν Τρισκόφσκι.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ σημείωσε με χατ-τρικ (στο 23′, 29′ και 45′, )και υπέγραψε τη νίκη της ΑΕΚ. Σκόραρε πρώτος ο Ερμής με το πρώτο γκολ του Βάλπορτ στο πρωτάθλημα στο 19ο λεπτό. Προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να γίνει επιθετικός όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Α’ Ημίχρονο

Πολύ καλό παιχνίδι παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ερμής προηγήθηκε στο 19′ με τον Βάλπορτ που εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο λάθος του Σούτερντεν στην άμυνα της ΑΕΚ και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε για να κάνει το 0-1.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 23′ με τον Τρισκόφσκι μετά από εξαιρετική ασίστ του Σπόλιαριτς. Έξι λεπτά αργότερα ο αρχηγός της ΑΕΚ διπλασίασε το σκορ, ενώ στο 45′ σημείωσε χατ-τρικ από το σημείο του πέναλτι. Την παράβαση κέρδισε ο Ναράνχο που ανατράπηκε από τον Καϊκέ.

Σημειώνεται ότι στο 37′ ο Ερμής είχε δοκάρι με τον Μέιρα, που μπήκε στη περιοχή, έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μολ!

Β’ Ημίχρονο

Λιγότερες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕΚ να κάνει διαχείριση του αποτελέσματος και να προσπαθεί να ελέγξει τον ρυθμό στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Μαρίνος Σατσιάς προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με αλλαγές, και η ομάδα της Αραδίππου είχε καλές φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΑΕΚ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Τάντι (83′ Λαφράνς), Τρουγιόλς (83′ Ναούμ), Σπόλιαριτς, Τρισκόφσκι, Γκαρσία, Χέιτλι, Σούντερτεν, Γκονζάλεζ, Ναράνχο (74′ Μακρής), Μοϊσόφ.

Στον Πάγκο: Τέουνκενς, Αντωνιάδης, Σπιρόφσκι, Ακοράν, Ιωάννου, Ναούμ, Κωνσταντίνου, Μακρής, Λαφράνς.

Ερμής (Μαρίνος Σατσιάς): Καϊκέ, Δημητρίου, Γαβριήλ (83′ Παντελή), Μέϊρα (55′ Ρουσιάς), Ντιας (55′ Κονέ), Φολπρεχτ, Κοβάσεβιτς, Βαλπορτ (72′ Κύπρου), Χολτ, Κυριακίδης (72′ Καραγκούνης), Σιντιμπέ.

Στον Πάγκο: Φοινιρίδης, Καραγκούνης, Ρουσιάς, Παπαθανασίου, Κύπρου, Καισερλίδης, Γεωργίου, Παντελή, Κονέ.

Κίτρινες: Τρουγιόλς, Σούντερτεν / Δημητρίου, Καϊκέ, Παντελή

Στάδιο: ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ
Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος