16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι όμως κι εμείς είμαστε σε καλή φόρμα

ΜΠΕΡΓΚ:Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι όμως κι εμείς είμαστε σε καλή φόρμα

By on 22 Ιανουαρίου, 2021 0 1614 Views

Ο Χένινγκ Μπεργκ μιλάει για τον αυριανό αγώνα της Ομόνοιας με την ΕΝΠ, τα 10 clean sheets στο φετινό πρωτάθλημα, τη νίκη επί του Εθνικού και την ανάδειξη της Ομόνοιας ως η κορυφαία ομάδα στην Κύπρο για το 2020!

Αναλυτικά:

Για το ματς με Ενωση: Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαν κάποια καλά αποτελέσματα τελευταία και σίγουρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Για τα αποτελέσματα της Ενωσης: Όπως είπα είχαν κάποια καλά αποτελέσματα. Έρχονται με αυτοπεποίθηση, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι όμως κι εμείς είμαστε σε καλή φόρμα και ανυπομονούμε για τον αγώνα.

Για το ματς με τον Εθνικό τι κρατάει: Δείξαμε καλή νοοτροπία, κάναμε καλή προσπάθεια και είχαμε ποιότητα. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια το προηγούμενο διάστημα πήραμε καλά αποτελέσματα. Κάναμε καλό αγώνα απέναντι στον Εθνικό σκοράροντας και δύο ωραία γκολ. Ήταν μία καλή νίκη.

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει 10 παιχνίδια από τα 20 χωρίς να δεχτεί γκολ: Αμυντικά τα πάμε καλά. Όλη η ομαδα τα πάει καλά αμυντικά. Πιστεύω είμαστε καλά και επιθετικά, τα πάμε καλά και στο σκοράρισμα. Για την ώρα είμαστε σε μία καλή θέση.

Για την αναρρίχηση της ομάδας στην 66η θέση στον κόσμο: Το είδα χθες. Είναι καλό, είναι μία καλή αναγνώριση με βάση τα στατιστικά τα οποία έχουν υπολογίσει με κάποιο τρόπο. Είναι μία καλή αναγνώριση και είναι καλό που την έχουμε πετύχει.