19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΟΜΕΘ:Ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούμε, υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα

ΓΚΟΜΕΘ:Ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούμε, υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα

By on 21 Ιανουαρίου, 2021 0 2566 Views

Ο αρχηγός της Ομόνοιας, Γιόρντι Γκόμεθ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΕΝΠ.

Οι δηλώσεις του Γκόμεθ:

Πως περιμένεις το παιχνίδι απέναντι στο Παραλίμνι; «Όπως πάντα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Αγωνιζόμαστε μακριά από την έδρας μας και θα πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πάντα προσπαθούμε να αποδώσουμε στον καλύτερο δυνατό βαθμό, αλλά προφανώς θέλουμε να κερδίσουμε ξανά».

Ποια είναι τα κλειδιά σε αυτά τα παιχνίδια για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς; «Πρέπει να επικεντρωθούμε στον τρόπο που εμείς θέλουμε να παίξουμε όπως πάντα. Γνωρίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν κάποια καλά αποτελέσματα και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γιατί είναι επικίνδυνη ομάδα».

Σε διάστημα 20 ημερών το Παραλίμνι κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ, την ΑΕΚ και την ΑΕΛ. Πιστεύεις ότι αυτό το γεγονός θα παίξει κάποιο ρόλο στο παιχνίδι; «Έχουν δείξει ότι μπορούν να κερδίσουν κάποιες από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όπως είπα πριν πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούμε, υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα μετά τα τελευταία αποτελέσματα, έτσι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ψηφίστηκες ως ο MVP για τον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Πως νιώθεις γι αυτό; «Ναι ήταν καλό. Το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά ήταν καλό που… σκόραρα αυτά τα δύο αυτογκόλ αλλά όπως είπα σε αυτό το στάδιο της σεζόν είναι σημαντικό ότι παίρνουμε καλά αποτελέσματα και βαθμούς για να ανέβουμε στην κορυφή».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αναδείχθηκε ως η κορυφαία ομάδα στην Κύπρο για το 2020 και 66η στον κόσμο. Τι πιστεύεις για αυτό το επίτευγμα; «Είναι καλό αυτό. Είναι σημάδι ότι προοδεύουμε ως Σύλλογος. Προφανώς ήρθαμε πρώτοι την περασμένη σεζόν, προκριθήκαμε στην Ευρώπη και είναι καλό για τον Σύλλογο ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση τώρα».

Το βίντεο: