25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μάχη για το τρίποντο στο Μακάρειο.Μόνο νίκη θέλουν Ολυμπιακός -Ένωση

Μάχη για το τρίποντο στο Μακάρειο.Μόνο νίκη θέλουν Ολυμπιακός -Ένωση

By on 20 Ιανουαρίου, 2021 0 648 Views

Iδιαίτερα σημαντικός βαθμολογικά αγώνας θα γίνει σήμερα (15:00 Cytavision) στο Μακάρειο στάδιο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Ένωση σε εξ αναβολής(λόγω κοροινοϊού) παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Οι μαυροπράσινοι στους τελευταίους επτά αγώνες μετρούν πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να πέσουν στην ένατη θέση με 24 βαθμούς. Στον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα ο Ολυμπιακός έδειξε καλό πρόσωπο παρά την ήττα και θέλει να το επαναλάβει κόντρα στους βυσσινί.

Είναι εξαιρετικά σημαντικός αγώνας για το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου, καθώς έχει την ευκαιρία να μπει στην εξάδα μετά από καιρό και να αφήσει πίσω της τα αρνητικά αποτελέσματα. Στα αγωνιστικά θα απουσιάσουν οι Νάνι, Σαρφό και Ζαχαρίου λόγω καρτών και οι τραυματίες Σαμπίνια και Σάμπα. Από την άλλη η Ένωση είναι στο καλύτερό της σημείο στη σεζόν με τρεις νίκες σε τέσσερεις αγώνες και θα ψάξει ακόμα μια που θα της δώσει μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας.H Ένωση κέρδισε ΑΠΟΕΛ,ΑΕΚ,ΑΕΛ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την Καρμιώτισσα από την οποία ισοφαρίτηκε στο τελευταίο λεπτό και σήμερα θέλει νίκη που θα την απομακρύνει αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη παίρνοντας και την ρεβάς της ήττας του Α΄γύρου(κέρδισε 2-1 στο Παραλίμνι ο Ολυμπιακός)

Το πρόβλημα για την ομάδα του Κάρλος Φερέρ είναι πως όλες της οι νίκες στο πρωτάθλημα ήρθαν απέναντι σε μεγάλες ομάδες και θα πρέπει να «σπάσει το ρόδι» κόντρα στους μαυροπράσινους. Επίσης η ΕΝΠ θέλει να μην «τριτώσει το κακό» απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς μετρά δύο ήττες σε δύο αγώνες. Στα αγωνιστικά θέματα εκτός θα μείνει ο Μπελόνε λόγω καρτών, οι τραυματίες Κυνηγόπουλος , Φαν Άνχολτ και ο Ίρεπ που δείχνει να μην υπολογίζεται. Θυμίζουμε πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα οι μεταγραφές, καθώς πρόκειται για εξ αναβολής αγώνα.