28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Σόλσκιερ: Δεν παίξαμε αρκετά καλά για τη νίκη

Σόλσκιερ: Δεν παίξαμε αρκετά καλά για τη νίκη

By on 18 Ιανουαρίου, 2021 0 424 Views

Ο Σόλσκιερ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν νίκησε στο Άνφιλντ, αλλά παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν ήταν αρκετά καλή για να τα καταφέρει.Ο Σόλσκιερ στάθηκε στην κατοχή μπάλας που είχε η Λίβερπουλ, ενώ σε σχετική ερώτηση για το αν η ομάδα του έχασε την ευκαιρία να νικήσει σχολίασε:

«Ναι, πρέπει να είμαι ειλικρινής, είμαι λίγο απογοητευμένος. 

Όμως, παίξαμε απέναντι σε μια φανταστική ομάδα που είχε περισσότερο την κατοχή. Με τους τραυματισμούς που είχαν πρόσφατα, σκεφτόσουν ότι μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα εδώ, αλλά δεν το κάναμε. Ενας βαθμός μπορεί να είναι εντάξει, αρκεί να νικήσουμε στο επόμενο ματς».

Πάντως, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» παραδέχτηκε ότι:

«Δεν νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά για να νικήσουμε – ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι γίναμε καλύτεροι όσο περνούσε η ώρα και προς το τέλος είχαμε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να νικήσουμε, αλλά έγιναν δύο εξαιρετικές επεμβάσεις από τον τερματοφύλακα.

Το ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα απ’ αυτό. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα και να έχουμε περισσότερο την μπάλα, τους δώσαμε αρκετά την κατοχή».