pornjk.com watchfreepornsex.com pornsam.me pornpk.me pornfxx.me foxporn.me porn110.me porn120.me oiporn.me pornthx.me
Like

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Ούτε για αστείο να μην γίνει πρόταση στον προπονητή μας

18 Ιανουαρίου, 2021
2526 Views
0 Comments
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Ούτε για αστείο να μην γίνει πρόταση στον  προπονητή μας

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και τον Άλκη Μπότσο, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για την σημαντική νίκη στο ντέρμπι της Αμμοχώστου: «Η ομάδα μας σαφώς βάση των αριθμών που την συνοδεύουν δείχνει ότι βελτιώνεται ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, καθώς δεν έχουμε δεχθεί γκολ τα τελευταία παιχνίδια, σε όλους τους τομείς υπάρχει βελτίωση παίζουμε καλά και παίρνουμε τις νίκες. Όπως είναι η βαθμολογία υπάρχει μία τετράδα που ξεχωρίζει αλλά δεν ξεχωρίζουν μεταξύ τους οι ομάδες, η βαθμολογία είναι στενή και κάθε νίκη που παίρνεις είναι πιο σημαντική από την προηγούμενη, συναρπαστική η συνέχεια με άγχος και πίεση για όσους εμπλέκονται. Δεν είμαστε μαθημένοι στα εύκολά, ότι κατακτήσαμε ματώσαμε για να τα καταφέρουμε και αν τα καταφέρουμε και φέτος πρέπει να ματώσουμε, το περιμέναμε είναι μια μάχη μεγάλη ίσως να έχει διάρκεια μέχρι το τέλος και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αυτή την ποδοσφαιρική μάχη».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Κάθε αγωνιστική δίνει τους ίδιους βαθμούς με τις επόμενες ότι έκανε το Καλοκαίρι σε βοηθάει στη συνέχεια και βλέπεις τα λάθη. Είναι roller coaster όλα αλλάζουν κάθε εβδομάδα ήμασταν εμείς πρώτοι μετά λέγαμε για Απόλλωνα μετά για την ΑΕΛ μετά ήρθε το σερί της Ομόνοιας τώρα πάλι ανατρέπεται το σκηνικό πάλι. Οι λεπτομέρειες που χωρίζουν τις ομάδες της κορυφής είναι πολύ μικρές».

Για το VAR και την διαιτησία και όσα πρέπει να βελτιωθούν και το σχόλιο του στα social media και μετά το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η τοποθέτηση που έκανα ήταν γενικής φύσεως φάνηκε ότι απομονώσαμε μία φάση από το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα αλλά δεν ισχύει, εκφράσαμε κάποιες απορίες και εδώ και καιρό και δεν τα βλέπουμε να γίνονται. Είχαν ενημερώσει για διευκρινιστικές αναφορές για τον τρόπο διαχείρισης του VAR κάθε Δευτέρα, έγινε μία φορά και μετά ακολούθησε η παραίτηση του κου Λαγιέκ και αποχώρησε και από τότε δεν αναφέρθηκε κανείς σε τίποτα με αποτέλεσμα όλοι μας να έχουμε την ίδια απορία γιατί κατάλαβα ότι κι άλλοι συνάδερφοι έθεσαν το ίδιο ερώτημα. Όταν η Ομοσπονδία βγάζει το πρωτόκολλο, ακούω ότι επειδή έφυγε ο κος Λαγιέκ και δεν θέλει να τοποθετείται. Αν πιστέψουμε όσα βγήκαν προς τα έξω ο ίδιος διαφώνησε τότε. Αυτοί που ενημέρωσαν τότε δεν έχουν φύγει, είναι στη θέση τους. Θέλουμε να δώσουμε χρόνο να δούμε πως θα εξελιχθεί. Είμαστε σε κρίσιμη καμπή και ίσως καθορίζει πράγματα, ειδικά στις ομάδες για διαβάθμιση ή πρώτη εξάδα άρα είναι δύσκολο να γίνει διαχείριση χωρίς πίεση, δεν κατακρίνουμε το VAR αλλά θα ήταν καλό και το λέμε, να βγει το τμήμα διαιτησίας της ΚΟΠ να εξηγήσει κάποια πράγματα γιατί μπορεί εμείς να ήμαστε λάθος αλλά πρέπει να μας ενημερώσουν. Δεν πυροβολούμε, τα ρωτάμε αγωνιστικά απλά ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν ήταν για μία φάση στο ματς με Νέα Σαλαμίνα αλλά γενικότερα».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια και όσα αναφέρθηκαν για το συμβόλαιο του με την ομάδα και τον ντόρο γύρω από αυτό: «Η τοποθέτηση ήταν ξεκάθαρη, ο προπονητής μας για να είμαστε σωστοί, δε απάντησε από μόνος του, ερωτήθηκε και απάντησε το ζήτημα προέκυψε από μία συγκεκριμένη αναφορά και επιβεβαιώθηκε και από εμάς και τον κόουτς ότι δεν ίσχυε. Όταν υποχρεωθήκαμε να αποκαταστήσουμε το τι ισχύει και ο κόσμος το παρερμήνευσε και υπήρξε μια αντίδραση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει πρόταση στον προπονητή μας και δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει ακόμη όταν λέει κάποιος ότι έχει γίνει και δεν έχει γίνει ότι πρέπει να λέμε το αντίθετο. Προκλήθηκε αναστάτωση μπορούσαμε να ερωτηθούμε να δώσουμε τη θέση μας και το θέμα να έκλεινε ήραμα. Βεβαίως υπάρχει πρόθεση ανανέωσης με τον προπονητή μας και είναι αστείο να σκεφτεί κάποιος ίτι δεν θα κανουμε πρόταση ανανέωσης στον προπονητή μας,αλλά στη δεδομένη στιγμή έχουμε το μυαλό μας τον προγραμματισμό μας περί ενίσχυσης».

Για τις επόμενες μεταγραφικές προσθήκες: «Υπάρχουν επαφές σε εξέλιξη ευελπιστούμε μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει θετική εξέλιξη και να έχουμε άλλη μία προσθήκη. Εμείς δεν έχουμε αναφέρει ποτέ για Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Εάν τελεσφορήσουν οι επαφές που γίνονται με κάποιους ποδοσφαιριστές τότε θα έχουμε άμεσα εξέλιξη».

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>
pornjk.com watchfreepornsex.com pornsam.me pornpk.me pornfxx.me foxporn.me porn110.me porn120.me oiporn.me pornthx.me