19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ: Ότι παίρνεις, από όποια ομάδα, είναι κέρδος.Διορθώσαμε την άμυνα.(Η δουλειά μου είναι υπό αξιολόγηση.Δεν έχω πρόταση ακόμα)

ΤΙΜΟΥΡ: Ότι παίρνεις, από όποια ομάδα, είναι κέρδος.Διορθώσαμε την άμυνα.(Η δουλειά μου είναι υπό αξιολόγηση.Δεν έχω πρόταση ακόμα)

By on 16 Ιανουαρίου, 2021 0 2153 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια ανέφερε…

Το αρχικό του σχόλιο: Το καλό είναι ότι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κερδίσαμε και δεν δεχθήκαμε γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες και βλέπουμε μπροστά. Έχουμε ένα ντέρμπι παιχνίδι, ανεξάρτητα αν το ΑΠΟΕΛ δεν βρίσκεται αυτή την στιγμή σε καλή κατάσταση, είναι πάλι ντέρμπι και πρέπει να ετοιμαστούμε κατάλληλα. Συγχαρητήρια στη Σαλαμίνα και τον προπονητή της, έχουν φτιάξει καλή ομάδα και δεν ήταν τυχαία τα αποτελέσματα που είχανε μέχρι το σημερινό. Εμείς συνεχίζουμε, βλέπουμε μπροστά όπου μαε περιμένει άλλο μεγάλο ντέρμπι και δεν έχει σημασία αν το ΑΠΟΕΛ τώρα έχει προβλήματα.Δεν πα΄πυει να είναι μεγάλη ομάδα και θα προετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι. 

Για την βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι: Ήρθαν κάποιοι καινούργιοι παίκτες. Παίζουμε καλά τώρα στην άμυνα. Όχι μόνο δεν δεχόμαστε γκολ, ούτε ευκαιρίες δεν δεχόμαστε. Δεν έχει σχέση πόσοι παίζουν στην άμυνα .Τρείς -τέσσερις ή πέντε σημασία έχει να κερδίζουμε

Για το αν είναι ικανοποιημένος απ’ τις ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα του: Βλέποντας το πρωτάθλημα, αυτό που έχει σημασία αυτή την στιγμή είναι να παίρνεις βαθμούς. Είχαμε παιχνίδια που ήμασταν πολύ καλύτεροι αλλά δυστυχώς δεν κερδίσαμε. Απ’ εκεί και πέρα, όλοι ψάχνουν βαθμούς. Ότι παίρνεις, από όποια ομάδα, είναι κέρδος. Όχι ότι είσαι μεγάλη ομάδα, παίζεις με μικρούς, έχασες βαθμούς και αυτά. Ότι παίρνεις είναι κέρδος γι’ αυτό κερδίσαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να δεχθούμε γκολ. Δεν έχω κανένα παράπονο και συγχαρητήρια στους παίκτες. 

Σε ερώτηση αν του έχει γίνει επίσημη πρόταση για ανανέωση, απάντησε: “Όχι. Αξιολογείται η δουλειά μου. Ακόμα δεν την έχουν αξιολογήσει”.

Για το αν έχει παράπονο για το ότι δεν του έχει γίνει: “Δεν έχω παράπονο, ο καθένας κάθε δουλειά που κάνει, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που την αξιολογούν. Φαίνεται ότι ακόμα περνάει από το μικροσκόπιο”.