23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια τη νίκη 2-0 με ασίστ…Γκόμεθ και δύο αυτογκόλ του Εθνικού μέσα στη βροχή

Η Ομόνοια τη νίκη 2-0 με ασίστ…Γκόμεθ και δύο αυτογκόλ του Εθνικού μέσα στη βροχή

By on 16 Ιανουαρίου, 2021 0 467 Views

Κάτω από βροχή η Ομόνοια δεν μπόρεσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο αλλά κέρδισε 2-0 τον Εθνικό και έπιασε τον Απόλλωνα στην κορυφή. Η Ομόνοια ήταν καλύτερη από τον Εθνικό στο Α΄ ημίχρονο σε ένα μέτριο παιχνίδι ενώ στο β΄ ημίχρονο σε ένα ακόμα περισσότερο  μέτριο παιχνίδι ο Εθνικός ισοζύγισε και λίγο πριν το 2-0 καρδιοχτύπησε αφού ο Ζάκπα ξέφυγε από την άμυνα και τον Φαμπιάνο αλλά το σουτ του στην κενή εστία από πλάγια θέση δεν κατέληξε στα δίχτυα αφού σαν από μηχανής Θεός έσωσε ο Λούφτνερ .Μάλιστα ο Ζάγκπα ήταν ο σκόρερ…της Ομόνοιας στο 2-0 ενώ στο 1-0 πάλι είχαμε αυτογκόλ από τον Ντέιβιντσον .Και οι δύο προσπάθησαν να διώξουν άτσαλα σέντρες του Γκόμεθ ο οποίος με αυτό τον τρόπο μέτρησε…δύο ασίστ! Η Ομόνοια εδικαιούτο ένα πέναλτι που δεν είδε ο διαιτητής αλλά ούτε ο VAR.

Ικανοποιημένη η Ομόνοια μόνο για τη νίκη ενώ ο Εθνικός πάλεψε αλλά δεν πήρε τίποτε σε ένα αγώνα που πέτυχε…κατά λάθος δύο γκολ ωστόσο κέρδισε καλές εντυπώσεις αν και άτυχος

.

14′ ΓΚΟΛ για την Ομόνοια! Ο Γκόμεθ κάνει σέντρα, σταβοκλοτσιά του Ντέιβιντσον που στέλνει την μπάλα προς το τέρμα του Μπογκατίνοφ, αυτή χτυπάει το δοκάρι και περνάει τη γραμμή.

18‘ Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Χριστοφή, η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Φαμπιάνο.

Tα στατιστικά του Α΄ημιχρόνου

47‘ Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια, με τον Μποτεάκ να βγαίνει μπροστά από τον Μπογκατίνοφ, όμως ο τερματοφύλακας του Εθνικού έσωσε.

73‘ Σπρώξιμο στην περιοχή του Κίκο, δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι ο Νεοκλέους. Το VAR δεν υπέδειξε κάτι, λανθασμένη η απόφαση αφού υπήρχε παράβαση.

82‘ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό! Ο Ζάκπα πέρασε τον Φαμπιάνο, ο Λούφτνερ έσωσε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή!

86′ ΓΚΟΛ για την Ομόνοια! Νέο αυτογκόλ με τον Γκόμεθ να εκτελεί το φάουλ, η μπάλα χτυπάει στο πόδι του Ζάκπα και καταλήγει στα δίχτυα του Μπογκατίνοφ!

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

———————

Ομόνοια (Χ. Μπεργκ): Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο, Παπουλής, Γκόμες, Γκόμεθ, Τζιωνής (77′ Τιάγκο), Μποτεάκ (77′ Λοίζου), Ασάντε (77′ Τσέποβιτς).

Στον πάγκο: Παναγή, Μαυρίας, Χούμποτσαν, Κούσουλος, Λοίζου, Τιάγκο, Ντούρις, Κακουλλής, Τσέποβιτς.

Εθνικός (Η. Χαραλάμπους): Μπογκατίνοφ, Περατικός, Μιγκελίτο, Ηλία, Ντέιβιντσον (87′ Ντόλεζαλ), Κουντόμπιακ, Κυπριανού (87′ Σεσόλο), Χριστοφή, Σάβιτς, Κουμής (77′ Ουαλί), Κοστόφσκι (60′ Ζάκπα).

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Ουαλί, Ηλία, Παπαγεωργίου, Ντόλεζαλ, Σεσόλο, Κονέ, Πρόγιτς, Ζάκπα.

Κίτρινες: 30′ Λούφτνερ, 56′ Γκόμεθ / 74′ Κυπριανού

Στάδιο: Γ.Σ.Π
Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Σωτηρίου Λούκας
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης