26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Το VAR το φέραμε να μας βοηθήσει.Το να μην πηγαίνουν οι διαιτητές να το βλέπουν, αυξάνει την προκατάληψη

Δ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Το VAR το φέραμε να μας βοηθήσει.Το να μην πηγαίνουν οι διαιτητές να το βλέπουν, αυξάνει την προκατάληψη

By on 16 Ιανουαρίου, 2021 0 1351 Views

Τα παράπονα της Ανόρθωσης για την χρήση του VAR εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα, ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου. 

Όσα είπε στην Cablenet:

“Κερδίσαμε αλλά όσα είδαμε σήμερα δεν ήταν βάσει του πρωτοκόλλου του VAR όπως μας τα εξήγησαν. Αναφέρομαι στην φάση που θα μπορούσε να δοθεί ένα πέναλτι για την ομάδα μας. Θέλουμε να μας διευκρινιστεί, για ποιο λόγο ο ίδιος ο διαιτητής δεν πήγε να δει την φάση όπως μας έχει εξηγηθεί σε σεμινάριο ότι πρέπει να συμβαίνει. Το VAR το φέραμε να μας βοηθήσει. Όπως βλέπουμε την εφαρμογή του, το ποδόσφαιρο δεν βοηθιέται αλλά βάζει εμπόδια στην ομαλή διεξαγωγή του. Όταν υπάρχει το βίντεο, το να μην πηγαίνουν οι διαιτητές να τα βλέπουν, αυξάνεται η προκατάληψη. Θα θέλαμε τον κύριο Μάζιτς, αφού είναι πλέον ο υπεύθυνος να μας εξηγήσει. Σταμάτησε να γίνεται η ενημέρωση μετά που έφυγε ο Λαγιέκ. Αν σταμάτησε αυτό το πράγμα για το κακό και όχι για το καλό τότε θα ήταν καλύτερα ο Μάζιτς να ακολουθήσει τον κύριο Λαγιέκ. Θέλουμε να πάρουμε απαντήσεις αν ήμασταν έτοιμοι να εφαρμόσουμε σωστά το VAR”