Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΜΠΕΡΓΚ: Ήταν σκληρό που παίξαμε σήμερα μετά την Τετάρτη κι΄όμως κερδίσαμε

Ιανουάριος 16, 2021
2338 Views
0 Comments
ΜΠΕΡΓΚ: Ήταν σκληρό που παίξαμε σήμερα μετά την Τετάρτη κι΄όμως κερδίσαμε

Διαβάστε όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ο Χένινγκ Μπεργκ( εξέφρασε παράπονα γιατί η Ομόνοια έπαιξε την Τετάρτη με τον Απόλλωνα στον αναβληθέντα αγώνα του Α΄γύρου λόγω των υποχρεώσεων τους στην Ευρώπη και σήμερα με τον Εθνικό ,αγώνας που ορίστηκε πριν αρκετές βδομάδες χωρίς να εκφραστεί διαφωνία)

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη. Ήταν το πέμπτο μας παιχνίδι σε δύο βδομάδες. Είναι παράξενο που παίξαμε τόσο σύντομα. Θα μπορούσε να μην είναι τόσο πιεσμένο το πρόγραμμα μας. Είναι καλό που είμαστε δυνατοί και καλοί σε φυσική κατάσταση. Μπορέσαμε και βγάλαμε εις πέρας το πρόγραμμα αυτό. Δείξαμε ποιότητα. Ήταν σκληρό που παίξαμε σήμερα μετά την Τετάρτη κι΄όμως κερδίσαμε. Είχαμε κι΄ένα πέναλτι σήμερα. Το 2-0 είναι καλό αποτέλεσμα. Ο Κίκο έδειξε την ποιότητα του. Ο Βίτορ επέστρεψε μαζί με τον Άνταμ και τον Μποτεάκ. Ο Τσέποβιτς δεν είναι 100% έτοιμος. Αποδείξαμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Έχουμε μία βδομάδα να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια”.

Για το αν η Ομόνοια βρίσκει τον τρόπο απέναντι σε ομάδες που αμύνονται: “Δεν ξέρω πως θα είναι τα επόμενα παιχνίδια. Εμείς περιμένουμε το επόμενο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την νίκη. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και όχι στον αντίπαλο”

Comments are closed.