26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

O Ρουσιάς τα έκανε όλα και νίκη για τον Ερμή!

By on 15 Ιανουαρίου, 2021 0 17136 Views

Μπήκε αλλαγή και τα έκανε όλα για να φθάσει ο Ερμής στην πρώτη του νίκη με τον Μ.Σατσιά προπονητή.Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Αμμόχωστος» ο Μαρίος Σατσιάς είχε την έμπνευση να ρίξει τον Ρουσιά στο παιχνίδι και 13 λεπτά αργότερα ο Κύπριος επιθετικός τον δικαίωσε.
Με γκολ του Παραλιμνίτη φορ στο 71΄ ο Ερμής άνοιξε το σκορ κόντρα στην Καρμιώτισσα και με δική του ασιστ ο Κοβάσεβιτς στο 88΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους «φτεροπόδαρους».

Με τη νίκη του αυτή ο Ερμή άφησε πίσω του τέσσερις βαθμούς στην Καρμιώτισσα και μπορεί να βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, αλλά με καλό ρυθμό. Η Καρμιώτισσα μπήκε καλύτερα και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ερμή. Οι γηπεδούχοι είχαν σε καλή μέρα τον Καϊκέ,  που έκανε καλές επεμβάσεις. Ο Ερμής βγήκε μπροστά μετά το πρώτο 20λεπτο και δημιούργησε την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του στο 32’, με τον Μέιρα από κοντά να κάνει το σουτ αλλά να αποκρούει ο Τούμπας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αργός ήταν πιο αργός, χωρίς κάτι αξιοσημείωτο μέχρι το 63′.  Σε εκείνο το λεπτό ο διαιτητής του αγώνα, Λούκας Σωτηρίου έδωσε πέναλτι στον Ερμή για τράβηγμα στον Βάλπορτ. Με την εξέταση του VAR όμως, ο διαιτητής πήρε την απόφασή του πίσω. Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, στο 71′, ο Ρουσιάς έβαλε μπροστά τον Ερμή με 1-0, με κοντινό πλασέ. Η Καρμιώτισσα προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις. Στο 88′ ο Ρουσιάς έδωσε μία εξαιρετική μπαλιά στον Κοβάσεβιτς, αυτός πλάσαρε εύστοχα και ο Ερμής σφράγισε τη νίκη του.

5‘ Ο Μόμο Σάσι έφυγε γρήγορα μπροστά, όμως δεν ήταν καλό το τελείωμά του.

6′ Ο Ρομό κάνει δυνατό σουτ, διώχνει σε κόρνερ ο Καϊκέ!

15‘ Δυνατό σουτ του Κοβάσεβιτς, η μπάλα δίπλα από την εστία του Τούμπα.

20‘ Ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Κονέ.

27‘ Ο Μόμο Σάσι κάνει ένα καλό αριστερό σουτ, διώχνει σε κόρνερ ο Καϊκέ.

28‘ Ο Χρίστου πιάνει ένα καλό σουτ, όμως η μπάλα πάει πάνω από τα δοκάρια του Καϊκέ.

33‘ Από το ύψος της μικρής περιοχής σουτ του Μέιρα, αποκρούει ο Τούμπας.

44‘ Δυνατό σουτ του Κονέ, για λίγο έξω η μπάλα.

53‘ Χωρίς κάτι αξιοσημείωτο τα πρώτα λεπτά του β’ μέρους.

63′ Πέναλτι για τον Ερμή! Στο έδαφος βρέθηκε ο Βάλπουρτ. Εξετάζεται στο VAR. Ο Λούκας Σωτηρίου πηγαίνει να το δει ο ίδιος. Άκυρο το πέναλτι μετά απότ ην εξέταση στο VAR

71′ ΓΚΟΛ για τον Ερμή! Ο Ρουσιάς με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ανοίγει το σκορ!

82‘ Σουτ του Ρέινολντς, η μπάλα ψηλά άουτ.

88′ ΓΚΟΛ για τον Ερμή! Ασίστ του Ρουσιά στον Κοβάσεβιτς που πλασάρει τον Τούμπα και γράφει το 2-0!

ΕΡΜΗΣ (Μ.Σατσιάς): Καϊκέ, Δημητρίου, Γαβριήλ, Μέιρα (90+1΄ Γεωργίου), Κύπρου (58΄ Σιντιμπέ), Ντίας, Φόλμπρεχτ (85΄ Καραγκούνης), Κοβάσεβιτς, Χόλτ, Κυριακίδης (58΄ Ρουσιάς), Κονέ (46΄ Αρσένιο)
Στον πάγκο:Φινιρίδης, Παπαθανασίου, Καϊσερλίδης, Παντελή, 

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Χ.Μιχαήλ): Τούμπας, Μπαράνοφ, Παχίπης (78΄ Ευσταθίου), Ρόμο, Μ. Σάσι (53΄ Χατζηβασίλη), Μπαρκάν (46΄ Κωμοδίκης), Πέρεζ, Ι. Σάσι, Μαλεκκίδης, Χρίστου (87΄ Καπαρτής), Ρέινολντς
Στον πάγκο: Κυριακίδης, Μπουμπακάρι, Φράγκος, Σάββα, Πολύζος.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομό (3η), Γαβριήλ (3η), Ντίας/ Καπαρτής

Διαιτητής:
 Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Μαρίνου Μιχάλης
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης