28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Tεστάρουμε σχεδόν κάθε μέρα τις δυνάμεις μας…

ΜΠΕΡΓΚ:Tεστάρουμε σχεδόν κάθε μέρα τις δυνάμεις μας…

By on 15 Ιανουαρίου, 2021 0 1436 Views

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε για το παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Εθνικό Άχνας. Αναφέρθηκε στα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα, τις επόμενες αναμετρήσεις, τον αγώνα με τον Απόλλωνα και την παρουσία του Λοΐζου Λοΐζου.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με Εθνικό: Θα είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να φτάσουμε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο.

Για το αν θα επηρεάσει την αυριανή προσπάθεια το βεβαρημένο πρόγραμμα: Έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια την τελευταία περίοδο ενώ αγωνιστήκαμε και την Τετάρτη ενώ ο Εθνικός δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα. Σίγουρα δεν είναι το ιδανικό για εμάς αλλά έτσι έχουθν τα πράγματα. Αυτό συμβαίνει όταν αγωνίζεσαι στην Ευρώπη και το παιχνίδι σου αναβάλλεται λόγω των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν πρέπει να το παίξεις έτσι συμβαίνει. Αυτό συμβαίνει όταν είσαι μία επιτυχημένη ομάδα και αυτά τα πράγματα πρέπει να τα αντιμετωπίζεις και να αντεπεξέλθεις.

Η άποψη του για την μέχρι σήμερα παρουσία της ομάδας και τα 30 παιχνίδια που έδωσε: Είναι δύσκολο, όταν βρίσκεσαι στη μέση της περιόδου, να κάνει κριτική για όλη τη σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι για αυτά που κάνουμε, τον τρόπο που δουλεύουμε και γενικά οι εμφανίσεις μας και τα αποτελέσματα μας είναι θετικά. Η δουλειά μας κρίνεται καθημερινά και δουλεύουμε συνέχεια για να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι και γενικά οι καλύτεροι που μπορούμε να είμαστε. Είναι δύσκολο όμως κάνουμε τα πάντα.

Για την επικινδυνότητα των αγώνων που ακολουθούν με τις ομάδες που μας στέρησαν βαθμούς στον πρώτο γύρο: Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και μόνο αυτό σκεφτόμαστε τώρα.

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα: Ήταν μία συμπαγής εμφάνιση. Είχαμε τον έλεγχο. Φαινόταν ότι ήταν δύο ομάδες στο γήπεδο που έδωσαν δύσκολα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Για ένα εκτός έδρας παιχνίδι είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση μας, περισσότερο από ότι για την εμφάνιση μας απέναντι στην ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια.

Για τη συγκομιδή στα ντέρμπι: Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε πολύ τη βαθμολογία και τα στατιστικά. Ζούμε βδομάδα με βδομάδα, προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο και να γινόμαστε καλύτεροι. Όταν τελειώσει η σεζόν θα δούμε που βρισκόμαστε.

Για τον Λοϊζου: Είναι ένα παιδί που ακόμα αναπτύσσεται, είναι ποιοτικός, χρειάζεται εμπειρία και θα την αποκτήσει όσο αγωνίζεται. Αγωνίζεται όταν πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα. Άρχισε στα δύο τελευταία παιχνίδια γιατί πιστεύαμε ότι αυτό ήταν το καλύτερο για την ομάδα και θα δούμε στα επόμενα. Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτόν είναι να συνεχίσει την ανάπτυξη και την πρόοδο του. Αν τα κάνει αυτά θα είναι καλό για τον ίδιο και την ομάδα.

Δείτε το βίντεο: