24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Για την Ένωση σίγησε πάλι το VAR.Έντονα παράπονα για το πέναλτι

Για την Ένωση σίγησε πάλι το VAR.Έντονα παράπονα για το πέναλτι

By on 15 Ιανουαρίου, 2021 0 541 Views

Μία φάση στο 13′ λεπτό της αναμέτρησης της Ένωσης με την ΑΕΛ, ήταν αρκετή για να προκαλέσει ένταση στην αναμέτρηση. Ο Μπάλαζιτς έπεσε με τάκλιν και έδιωξε την μπάλα μπροστά από τα πόδια του Μπάμπιτς που ήταν στο ύψος πλάγια της μικρής περιοχής. . Ο Κροάτης βρέθηκε στο έδαφος με τον Μάριο Χριστοφόρου να υποδεικνύει την άσπρη βούλα.

Ο διαιτητής ανέμενε την εξέταση από τον VAR (Βασίλη Δημητρίου) που επικύρωσε την απόφαση του ρεφ. Ο Ριέρα ανέλαβε την εκτέλεση και ο Γκατσέφσκι έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία, αποκρούοντας το πέναλτι.

Πάντως στην επανάληψη της φάσης από τη Cytavision φαίνεται ο αμυντικός της Ένωσης να διώχνει καθαρά την μπάλα οπότε θα ανέμενε κάποιος τουλάχιστον να κληθεί ο διαιτητής να ξαναδεί την φάση αλλά ο Β.Δημητρίου επικύρωσε την απόφαση του για πέναλτι προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες της Ένωσης γιατί δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση.Άσχετα αν αποκρούστηκε το πέναλτι από τον τερματοφύλακα οι Παραλιμνίτες νιώθουν έντονα παράπονα από την μη σωστή χρήση του VAR.Ίσως να είδαν κάτι που δεν έδειξε η κάμερα της Cytavision οπότε αν υπήρξε άλλη ενέργεια εκτός από το διώξιμο της μπάλας θα έδιωχνε τις αμφιβολίεςς η εξέταση από το VAR .Θυμίζουμε ότι το VAR σίγησε και στον προηγούμρνο αγώνα της Ένωσης όταν είχε καθαρό πέναλτι που αγνόησε εντελώε το VAR (στο 45 ΄του αγώνα με την ΑΕΚ)