25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • H Aτλέτικο Μαδρίτης δεν αφήνει την μοναξιά της κορυφής

H Aτλέτικο Μαδρίτης δεν αφήνει την μοναξιά της κορυφής

By on 13 Ιανουαρίου, 2021 0 373 Views

Με μαεστρικό κοουτσάρισμα του Τσόλο Σιμεόνε και σοβαρότητα μέσα στο γήπεδο, η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεπέταξε και την Σεβίλλη (2-0) και απέκτησε προβάδισμα τεσσάρων πόντων, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα.

Αυτή την Ατλέτικο δεν την επηρεάζει τίποτα. Δεν την ζαλίζουν τα ύψη της κορυφής. Δεν την λυγίζει η πίεση που της βάζει η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Παίζει αυτό που ξέρει, αυτό που μπορεί και δεν… βλέπει κανέναν.

Για μία ακόμα φορά, ο Τσόλο έδωσε την μπάλα στον αντίπαλο (66% κατοχή η Σεβίλλη), όμως η Ατλέτικο ήταν αυτή που ήξερε τι να την κάνει όταν την είχε στα πόδια.

Οι ροχιμπλάνκος επικράτησαν με 2-0 και με την πέμπτη συνεχόμενη νίκη διατηρούν το πόδι στο γκάζι και βάζουν τις βάσεις για να αποκτήσουν διαφορά στην μάχη του τίτλου.

Η έμπνευση του Τσόλο να κρατήσει τον Ζοάο Φέλιξ στον πάγκο αντί του Κορέα δικαιώθηκε άμεσα, αφού ο Αργεντινός με αριστερό συρτό σουτ έκανε από νωρίς το 1-0 (17’) και έβαλε τις βάσεις για την νίκη.

Ο Μπόνο αρνήθηκε το 2-0 στον Λουίς Σουάρες (25’), με την Σεβίλλη να πνίγεται από το πρέσινγκ των αντιπάλων τους που πήγαν το παιχνίδι εκεί ακριβώς που ήθελαν. Την μία και μοναδική φορά που ο Εν-Νεσιρί βρήκε χώρο να εκτελέσει, ο Όμπλακ όρθωσε το ανάστημα του (47’), με το ματς να τελειώνει στο 71ο λεπτό.

Το αριστερό του Σαούλ βρήκε στόχο και με το 2-0, η Ατλέτικο Μαδρίτης απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, στο +4 από την Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα.