25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ άντεξε με 10 κόντρα στην ΑΕΚ(1-1).Τρισκόφσκι-Κλωναρίδης τα γκολ σ ΄ ένα λεπτό!

Το ΑΠΟΕΛ άντεξε με 10 κόντρα στην ΑΕΚ(1-1).Τρισκόφσκι-Κλωναρίδης τα γκολ σ ΄ ένα λεπτό!

By on 13 Ιανουαρίου, 2021 0 598 Views

Στο 1-1 έμειναν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στο ΓΣΠ σε ένα αποτέλεσμα που δεν ήθελε κανείς, αφού και οι 2 ομάδες ήθελαν πολύ την νίκη. Ωστόσο στο ΑΠΟΕΛ μπορούν να είναι περισσότερο ικανοποιημένοι αφού από το 32΄η ομάδα τους έπαιζε με 10 λόγω αποβολής του Ντε Βινσέντι με παρέμβαση του VAR για κλωτσιά σε αντίπαλο .Σωστή απόφαση ,ωστόσο στο ΑΠΟΕΛ νιώθουν αδικημένοι γιατί στο 45΄υπήρχε φάση που ίσως να ήταν πέναλτι για χέρι από αμυντικό της ΑΕΚ αλλά ο VAR δεν έκανε παρέμβαση για να ζητήσει από τον διαιτητή να ξαναδεί τουλάχστον την φάση που αν μη τι άλλο ήταν αμφισβητούμενη.Στο VAR ήταν ο ίδιος διαιτητής,Θεουλής Χρυσοβαλάντης που έκανε την παρέμβαση στον αγώνα του Απόλλωνα με την Ανόρθωση για το πέναλτι των νγηπεδούχων γαι χέρι.Επίσης το ΑΠΟΕΛ βρέθηκξε πίσω στο σκορ και αντέδρασε αμέσως με το δικό του γκολ.

Με αυτά τα δεδομένα για την ΑΕΚ το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό αφού είχε σαφέστατη υπεροχή με αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά όχι πολλές ευκαιρίες αφού το ΑΠΟΕΛ ενίσχυσε την άμυνα του και έκλεισε τους διαδρόμους στην εστία του Ουζόχο.

ΦΑΣΕΙΣ -ΓΚΟΛ

7΄ Αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Κλωναρίδης έκανε το σουτ με τον Τέουνκενς να αποκρούει.

31΄ Έλεγχος VAR για κλωστά του Ντε Βινσέντι στον Χέιτλι.

32΄ Κόκκινη κάρτα στον Ντε Βινσέντι. Ο μέσος του ΑΠΟΕΛ κλώτσησε τον Χέιτλι και ενώ είχε δοθεί φάουλ προηγουμένως. Εντελώς αψυχολόγητη η ενέργεια του Αργεντινού μέσου.

42΄ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Ιωάννου έκανε την παράλληλη μπαλιά με τον Φερνάντες να κάνει το πλασέ από πλεονεκτική θέση και την μπάλα να περνά ψηλά έξω.

45΄+3 Κόρνερ του Ζαχίντ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκονζάλεθ και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.Δεν δόθηκε τίποτα από τον διαιτητή ενώ ούτε από το VAR υπήρξε έλεγχος.

48΄ Σέντρα του Ιωάννου, κεφαλιά του Φλοριάν, απέκρουσε στη γραμμή τέρματος ο Σιέλης.

57΄ Σέντρα του Ιωάννου, λανθασμένη έξοδος του Ουζόχο, η μπάλα έφτασε στον Τρισκόφσκι που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω.

59΄ ΓΚΟΛ 0-1 Σέντρα του Τρουγιόλς, μόνος ο Τρισκόφσκι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

60΄ ΓΚΟΛ 1-1 Αντεπίθεση για το ΑΠΟΕΛ, η μπάλα μέσα στην περιοχή στρώθηκε στον Κλωναρίδη που με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα.

ΑΠΟΕΛ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο, Αποστολάκης (41΄ Νσούε), Ζόρζε, Σιέλης, Γουίλερ, Ανουάρ (83΄ Λουντέμο), Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Κλωναρίδης (83΄ Ντονγκαλά), Εφραίμ (71΄ Μερκής), Σαχάρ (71΄ Σατσιάς)

Στον πάγκο: Σίλβα, Σάντος, Νούχιου, Γαβριήλ

ΑΕΚ (Σωφρόνης Αυγουστή): Τέουνκενς, Τάντι (71΄ Νάντο), Αντωνιάδης, Γκονζάλεθ, Τρουγιόλς (82΄ Ναράνχο), Χέιτλι, Φερνάντες, Ιωάννου, Ακοράν, Μακρής (46΄ Τρισκόφσκι), Φλοριάν

Στον πάγκο: Τόνιο, Σπόλιαριτς, Αναστασίου, Ναούμ, Κωνσταντίνου, Ανδρέου

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

4ος Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Καλογήρου Μάριος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γουίλερ (3η), Αποστολάκης, Ανουάρ / Ακοράν

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ντε Βινσέντι

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ