26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα ντέρμπι παίζουν στην Bet on Alfa με πολλές επιλογές και σούπερ αποδόσεις

Τα ντέρμπι παίζουν στην Bet on Alfa με πολλές επιλογές και σούπερ αποδόσεις

By on 13 Ιανουαρίου, 2021 0 496 Views

Δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα CYTA Α’ κατηγορίας. Στις 16:00 στο ΓΣΠ το ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την ΑΕΚ, σε εξ’ αναβολής αγώνα της 15ης αγωνιστικής, ενώ στις 18:00 στο Τσίρειο στάδιο θα αναμετρηθούν Απόλλων και Ομόνοια σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική.

Τα δύο σημερινά μεγάλα ντέρμπι, προσφέρονται από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας, που ανάμεσα σε άλλα προσφέρει και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ

Κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες, όσον αφορά την προοπτική που θα έχουν για τη συνέχεια. Το ΑΠΟΕΛ με 19 βαθμούς κάνει την προσπάθεια ανάκαμψης για να πλασαριστεί στο πρώτο γκρουπ και ο άσος για να πάρει τη νίκη προσφέρεται σε απόδοση 2.40. Από την πλευρά της η ΑΕΚ είναι στην 5η θέση με 29 βαθμούς, με νίκη θα διατηρήσει επαφή με τις πιο πάνω θέσεις και το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2.65, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.30. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.05, το under 2.5 goals 1.65 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.85.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Πολύ μεγάλο ντέρμπι στο Τσίρειο, ανάμεσα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα και την 3η στη βαθμολογία Ομόνοια. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα μεγαλώσουν τις αποστάσεις και θα εδραιωθούν στην κορυφή και ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.30, το διπλό της Ομόνοιας η οποία αν πάρει τους τρεις βαθμούς θα πιάσει το σημερινό της αντίπαλο στην πρώτη θέση, έχει απόδοση 2.85 και η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.30. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.80, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.90 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.65.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetonAlfa/