20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Παίζουν για την πρώτη εξάδα Ν. Σαλαμίνα και Πάφος(20:00 Cytavision)

Παίζουν για την πρώτη εξάδα Ν. Σαλαμίνα και Πάφος(20:00 Cytavision)

By on 11 Ιανουαρίου, 2021 0 962 Views

Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται (11/01, 20:00 Cytavision) την Πάφο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική τόνωση και ελπίδες για την πρώτη εξάδα.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν την ρεβάνς από την ήττα στον Α’ γύρο (όπου αγωνίστηκαν με πολλούς νεαρούς λόγω κορονοϊού)και να φτάσουν την παφιακή ομάδα τους 24 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Μιχαϊλένκο να εισέλθει στην εξάδα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταφέρει να καλύψουν το χαμένο έδαφος και πλέον «βλέπουν» πιο κοντά την πολυπόθητη έκτη θέση και για να πλησιάσουν περισσότερο θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Πάφου που είναι ένα βήμα πιο μπροστά.

Η παφιακή ομάδα μετά την ευρεία νίκη (5-0) επί του Ολυμπιακού έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν την απόσταση από την ομάδα της Αμμοχώστου στους 6 βαθμούς, να αξιοποιήσουν τις απώλειες βαθμών από την Δόξα και να «πατήσουν» εξάδα για τρίτη φορά στην τρέχουσα σεζόν.

Γεμάτο πλάνο για τον Σάββα Δαμιανού ο οποίος έχει στις επιλογές του και τα 4 μεταγραφικά αποκτήματα, ενώ ο Ντμίτρι Μιχαϊλένκο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σάιθ λόγω καρτών.

20:00 Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμ/στου Vs ΠΑΦOΣ FC

Γήπεδο: N. PAPAS GROUP – Αμμόχωστος Επιστροφή

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης

VAR: Νεοκλέους Νικόλας

AVAR: Σωκράτους Κυριάκος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας