16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μάχη για το τρίποντο στο Μακάρειο. Δύσκολη έξοδος για την Ανόρθωση κόντρα στον Ολυμπιακό(18:00 Cytavision)

Μάχη για το τρίποντο στο Μακάρειο. Δύσκολη έξοδος για την Ανόρθωση κόντρα στον Ολυμπιακό(18:00 Cytavision)

By on 11 Ιανουαρίου, 2021 0 799 Views

Αγώνας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα γίνει το απόγευμα (18:00 Cytavision) στο Μακάρειο. Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta, σε μια αναμέτρηση που χαρακτηρίζεται πολύ σημαντική και για τις δύο ομάδες που θέλουν τους βαθμούς της νίκης για να βελτιώσουν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός καλείται να βελτιώσει την εικόνα του μετά τη συντριβή κόντρα στην Πάφο. Το βαρύ 5-0 προβλημάτισε όλους στην ομάδα και σήμερα θέλει να αντιδράσει απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο αν θέλει να ελπίζει στην πρώτη εξάδα.Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός είναι οι Σαρφό  Σαμπίνια και Μανρίκε ενώ υπάρχουν επιστροφές ποδοσφαιριστών που εξέτισαν τις ποινές τους.(Σωτηρίου, Ζαχαρίου, Μίλετιτς)

Από την άλλη, η Ανόρθωση προέρχεται από τη στενή νίκη κόντρα στον Εθνικό και ο στόχος της νέας επιτυχίας είναι αδιαπραγμάτευτος. Οι δύο ήττες από Ομόνοια και Απόλλωνα έριξαν την ομάδα στην 4η θέση, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να έρθουν συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος κάτι που στοχεύει να κάνει πρώτη φορά φέτος όπως και να πάρει νίκη εκτός έδρας μετά από αρκετό καιρό. Με νέο πρόσωπο τον Ρισβάνη η αποστολή για το Μακάρειο. Εκτός είναι οι Οκριασβίλι και Μαργκάσα ενώ επιστρέφουν Αρτυματάς και Χουσμπάουερ.

Στον Α΄γύρο κέρδισε η Ανόρθωση 2-0

18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Νικολάου Γιώργος

AVAR: Πέτρου Πέτρος

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας