19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Ψάχνει αντίδραση ο ΠΑΟΚ – Μισός για το 2/2 ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει αντίδραση ο ΠΑΟΚ – Μισός για το 2/2 ο Παναθηναϊκός

By on 10 Ιανουαρίου, 2021 0 575 Views

Τα παιχνίδια Παναθηναϊκός – Λάρισα (19:30 Novasports 1) και ΠΑΟΚ-Βόλος (15:00 Novasports 1) ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της Super League Interwetten. Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος – ΟΦΗ οι άλλες δύο αναμετρήσεις της ημέρας.

Στις 19:30 στο «Απόστολος Νικολαϊδης» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λάρισα. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, η οποία στοχεύει πλέον στην τέταρτη του εντός έδρας νίκη, με στόχο την διατήρησή του στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ο Ρουμάνος τεχνικός των «πρασίνων», δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τους Θεσσαλούς, στις υπηρεσίες των Κουρμπέλη, Σάντσες, Μακέντα, Σαβιέρ, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, τον τιμωρημένο Ζαγαρίτη αλλά και τον Μαυρομμάτη που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Αϊτόρ που ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Σ΄ότι έχει να κάνει με το συγκρότημα του Γιάννη Τάτση, το οποίο επιζητά βαθμούς προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς χωρίς τον τιμωρημένο Πλατέλλα και τους Σουλούκο, Γιουνές. Στον αντίποδα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Κολομπίνο, Τσόσιτς, αλλά και ο Ντουρμισάι.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 15:00 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών, απέναντι σε Ατρόμητο και Λάρισα θα αγωνιστεί απέναντι στους «κυανέρυθρους» χωρίς τους τιμωρημένους Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, τον τραυματία Μιχάι, αλλά και τους Τσόλακ, Ρέι, Μπίσεσβαρ, Ταλιχμανίδη, Βρακά, Τσιγγάρα, Κούτσια και Ζαμπά. Από την πλευρά του η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, θα προσπαθήσει παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι αυτό, στις υπηρεσίες των τραυματιών Τσοκάνη, Κρητικού, Τέκιο αλλά και στους τιμωρημένους Μπαριέντος, Κολόμπο. Στον αντίποδα στην διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Νίνης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του…

Στις 17:15 στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης τίθεται αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στοχεύει στην δεύτερη της εντός έδρας νίκη, βάζοντας παράλληλα τέλος στην αρνητική παράδοση που έχει απέναντι στους Αρκάδες. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» αποτελεί ο τραυματίας Ιωαννίδης. Στον αντίποδα οι Τσαμπούρης και Φατιόν εξέτισαν τις τιμωρίες τους και τέθηκαν στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού, ο οποίο συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Κάλισιρ. Από την πλευρά της, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θέλει τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο της στα πλέι οφ, αλλά και για να δώσει συνέχεια στην θετική παράδοση που έχει κόντρα στους «κυανόλευκους». Ο Σέρβος τεχνικός των «κιτρινομπλέ», δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Παπαδόπουλο, Γκόμεζ, Ιγκλέσιας και Μπόρχα Φερνάντεθ, σ΄αντίθεση με τους Μπαράλες και Μουνάφο που επέστρεψαν και συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του.

Την ίδια ώρα στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, η οποία στοχεύει στην τέταρτη της νίκη εντός έδρας και παράλληλα στο να δώσει αξία στη νίκη τη περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα αγωνιστεί απέναντι στους Κρητικούς δίχως τέσσερις παίκτες. Ο λόγος για τον τραυματία Γιαννιώτη που θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες, τους «κομμένους» Μπουσούλατζιτς, Γιακουμάκη και τον Ούμπιδες. Όσον αφορά την ομάδα του Γιώργου, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση κόντρα στην Λαμία στοχεύει στο τρίποντο προκειμένου να πλησιάσει κι άλλο τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Από την πλευρά του ο τεχνικός των Κρητικών, δεν θα έχει στην διάθεση του για τον αγώνα κόντρα στους «κυανόλευκους», τους τραυματίες Γιάννου, Μαρινάκη, Γιαννούλη, Σόουζα, Ντε Γκούζμαν, Ναμπί, Σακόρ και Βαζ. Αντίθετα επιστρέφει ο Νέιρα, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μίγγος, Νοικοκυράκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή (10/1)

19:30 Παναθηναϊκός – Λάρισα ( Novasports 1)

15:00 ΠΑΟΚ – Βόλος ( Novasports 1)

17:15 Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 3)

17:15 Ατρόμητος – ΟΦΗ (Novasports 2)