29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Πρέπει επειγόντως να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση.Είναι δική μου η ευθύνη

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Πρέπει επειγόντως να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση.Είναι δική μου η ευθύνη

By on 10 Ιανουαρίου, 2021 0 3065 Views

Συγγνώμη από τον κόσμο ζήτησε ο προπονητής της AEK, Σωφρόνης Αυγουστή μετά την ήττα από την ΕΝΠ.

Η αρχική τοποθέτηση: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει επειγόντως να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Σε τρία παιχνίδια όσες τελικές πάνε στο στόχο, μετράνε… Αν θέλουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση πρέπει να ακολουθήσουμε μια γραμμή και να βελτιωθούμε. Όπως υπήρχε ο ενθουσιασμός στις αρχές, τώρα πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να αντιδράσουμε. Είναι δική μου η ευθύνη. Πρέπει να αλλάξουμε αυτά που θα μας δώσουν τα αποτελέσματα. Συγνώμη στον κόσμο».

Για τη διάταξη της ομάδας: «Από τη μέρα που ήρθαμε στην AEK, όλοι οι αντίπαλοι είναι πίσω από το κέντρο και μας περιμένουν. Πρέπει να γίνεται κίνηση, να έχεις αυτοματισμούς για να διασπάσεις την άμυνα. Κάθε τρεις μέρες έχουμε παιχνίδια. Όταν με την πρώτη, ο αντίπαλος σκοράρει, τότε είναι και θέμα ψυχολογίας».

Για το ότι έκανε εφτά αλλαγές στην ενδεκάδα: «Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσαν να παίξουν δεύτερο παιχνίδι. Ο καλύτερος παίκτης τα τελευταία χρόνια, ο Τρισκόφσκι, δεν είναι μαζί μας. Υπάρχουν τα προβλήματα, όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Για τα μεταγραφικά και τον Πάντιτς: «Κάποια πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης».