26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Συμβιβασμός που δεν ήθελαν.Η Δόξα ισοφάρισε στο φινάλε την Καρμιώτισσα

By on 10 Ιανουαρίου, 2021 0 5715 Views

Καρμιώτισσα και Δόξα συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 1-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Άνοιξε το σκορ ο Ι.Σασί στο 17′ για τους γηπεδούχους μετά από λάθος του Μουκτάρη , ισοφάρισαν με τον Μαρτίνο Χριστοφή οι φιλοξενούμενοι στο 86′ με σουτ μέσα από την περιοχή ενώ είχαν και δύο δοκάρια.

Η Δόξα ξεκίνησε τον αγώνα δημιουργώντας τις πρώτες φάσεις στην αναμέτρηση όμως η Καρμιώτισσα ήταν η ομάδα που πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 16′ ο Ι.Σάσι έκλεψε την μπάλα εκμεταλλεύοντας την αδράνεια στην άμυνα των
φιλοξενούμενων, μπήκε στην περιοχή και με ιδανικό τρόπο άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το 7ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Η  Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε την εστία των γηπεδούχων τόσο με οργανωμένες προσπάθειες όσο και από στημένες φάσεις, με τον Τούμπα να είναι αποτελεσματικός διατηρώντας την εστία του απαραβίαστη μέχρι το τέλος του ημιχρόνου που ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας (56%) και τις τελικές προσπάθειες (3(1)-1(1)) και την Καρμιώτισσα το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η  Δόξα άσκησε πίεση για την ισοφάριση που εντέλει ήρθε στο 86′ με σκόρερ τον Μαρτίνο Χριστοφή. Η ομάδα της Κατωκοπιάς αύξησε τα ποσοστά κατοχής μπάλας αλλά και δημιουργίας φάσεων στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Χριστοφή να μετουσιώνει σε γκολ την υπεροχή της ομάδας διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Χ.Μιχαήλ): Τούμπας, Ευσταθίου(Χατζηβασίλης 89′), Μ.Σάσι(Κωμοδίκης 69), Μπαράνοφ, Ρόμο, Μπαργκάν (Παχίπης 76′), Πέρεζ, Ι.Σάσι, Ρέινολντς, Νεοφύτου (Καπαρτής 89′), Μαλεκκίδης, 
Στον πάγκο: Κυριακίδης, Φράγκος, Πολύζος, Καψός, Σάββα
ΔΟΞΑ (Κ.Σακκάς): Σισκόφσκι, Πάντιτς, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι (Ολιβέιρα 63′), Μέσκα, Μουκτάρης (Χριστοφή 39′), Σαντίκ, Οικονομίδης, Λούις Κάρλος(Καλό 63′),  Κίκας (Ασαμόα 90’+). 
Στον πάγκο: Παρασκευά, Μπουλότ, Άδωνη.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νεοφύτου / Εγγλέζου

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Κάττου Ιωάννης
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής: Τράττος Λεόντιος