19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0: «Πάγωσαν» τα όνειρα τίτλου !

Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0: «Πάγωσαν» τα όνειρα τίτλου !

By on 10 Ιανουαρίου, 2021 0 417 Views

Κακή η Ρεάλ Μαδρίτης, «κόλλησε» στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του «Σαδάρ» και απέτυχε να νικήσει την ψυχωμένη, προτελευταία Οσασούνα (0-0), μένοντας δεύτερη και στο -1 από την Ατλέτικο, αλλά με τρία ματς περισσότερα.

Το βράδυ της Παρασκευής (8/1), η Ρεάλ Μαδρίτης «έφαγε» τέσσερις ώρες στο αεροπλάνο στη πτήση για την Παμπλόνα, όπου φάνηκε σαν να μην πήγε… ποτέ, αφού δεν έπαιξε καλά, επηρεάστηκε από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο του «Σαδάρ» και έχασε δικαίως δύο βαθμούς κόντρα στην ψυχωμένη, προτελευταία Οσασούνα (0-0).

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία συμπλήρωσε δύο ισοπαλίες στα τελευταία τρία ματς (η προηγούμενη στην έδρα της Έλτσε, με 1-1), παρέμεινε δεύτερη και στο -1 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, η οποία έχει… τρία ματς λιγότερα!

Άνοστο και άγευστο το πρώτο 45λεπτο, στο οποίο Σέρχιο Ερέρα και Τιμπό Κουρτουά δεν χρειάστηκε να επέμβουν σχεδόν καθόλου, με εξαίρεση μια απόκρουση του Βέλγου τερματοφύλακα σε κεφαλιά του Όιερ.

Η Οσασούνα είχε την μοναδική «ευκαιρία», την ώρα που η Ρεάλ, παρ ότι ξεκίνησε με Εντέν Αζάρ και Μάρκο Ασένσιο στα πλευρά του Καρίμ Μπενζεμά, δεν δημιούργησε προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων, καλά στημένοι με το 4-1-4-1 που επέλεξε ο Γιαγκόμπα Αρασάτε.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, ο Ασένσιο υποχρέωσε νωρίς τον Ερέρα σε εξαιρετική απόκρουση (49′), αλλά από εκεί και πέρα, η Ρεάλ δεν φάνηκε ιδιαιτέρως στην αντίπαλη περιοχή.

Δύο γκολ των Καρίμ Μπενζεμά και Σέρχιο Ράμος ακυρώθηκαν ορθά λόγω ισάριθμων οφσάιντ του Γάλλου επιθετικού, η άψογα στημένη Οσασούνα εκμεταλλεύτηκε τις (μάλλον άστοχες) αλλαγές των Λούκα Μόντριτς και Αζάρ και, κάπως έτσι, η Βασίλισσα έχασε ακόμα δύο βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι πρώτοι της La Liga (σε 18 ματς): Ατλέτικο (15) 38, Ρεάλ 37, Μπαρτσελόνα 34, Βιγιαρεάλ 32, Ρεάλ Σοσιεδάδ (19) 30, Σεβίλλη (16) 30…

Οσασούνα (Γιαγκόμπα Αρασάτε): Ερέρα – Βιδάλ, Αριδάνε, Νταβίδ Γκαρθία, Χουάν Κρουθ – Μονκαγιόλα – Ρουμπέν Γκαρθία (77′ Γιόνι), Ίνιγο Πέρεθ, Όιερ, Ρομπέρτο Τόρες – Καλέρι (77′ Μπουντιμίρ).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά – Λούκας Βάθκεθ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μεντί – Κρόος, Καζεμίρο, Μόντριτς (75′ Ίσκο)– Ασένσιο (66′ Βαλβέρδε), Μπενζεμά, Αζάρ (75′ Μαριάνο Ντίαθ).