23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Μίλαν – Τορίνο 2-0: Εύκολα μόνη 1η στο +4

Μίλαν – Τορίνο 2-0: Εύκολα μόνη 1η στο +4

By on 10 Ιανουαρίου, 2021 0 403 Views

Η Μίλαν άφησε πίσω την ήττα από τη Γιουβέντους, καθάρισε 2-0 την Τορίνο, πήρε απόσταση από τη 2η Ιντερ και ελπίζει σε γκέλα της με τη Ρόμα.

Την περασμένη Τετάρτη, η Γιουβέντους έβαλε τέλος στο αήττητο 27 αγωνιστικών της Μίλαν. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, οι Ροσονέρι φρόντισαν να επιστρέψουν στις καλές φετινές συνήθειές τους. Η Τορίνο αποδείχθηκε εύκολος αντίπαλος, παρά το ότι με τη σειρά της βρισκόταν στην καλύτερη στιγμή της για φέτος. Το 2-0 που διαμορφώθηκε νωρίς, έστειλε τους Μιλανέζους στο +4 από τη 2η Ιντερ, η οποία έχει δύσκολο έργο κόντρα στην 3η Ρόμα.

Στο 25’ Ερναντές, Μπραΐμ Ντίαθ έκρυψαν το τόπι και ο ανεβασμένος Λεάο το εμφάνισε στην αντίπαλη εστία. Ο Κεσί ευστόχησε σε πέναλτι (36’) και κλείδωσε το τρίποντο. Η Τορίνο είχε τις στιγμές, με σημαντικότερη το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκες. Τελικά δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το φινάλε και η Μίλαν συνεχίζει να ονειρεύεται κάθε φορά όλο και πιο πολύ το Σκουντέτο έπειτα από εννέα χρόνια. Ενας ακόμας λόγος για χαμόγελα η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κίερ, Ρομανιόλι, Καλάμπρια, Ερναντές, Τονάλι (54’ Νταλότ), Κεσί, Μπραΐμ Ντίαθ (60’ Τσαλχάνογλου), Καστιγιέχο, Χάουγκε (85’ Μαλντίνι), Ράφαελ Λεάο (85’ Ιμπραΐμοβιτς)

Τορίνο (Μάρκο Τζαμπάολο): Σιρίγκου, Ιτσο (64’ Τζάτζα), Λιάνκο, Μπρέμερ, Ρινκόν (73’ Σέγκρε), Γκογιάκ (46’ Λινέτι), Ροντρίγκες (64’ Μούρου), Σινγκό, Λούκιτς, Κόντι, Μπελότι (86’ Μπονατσόλι).