28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κεραυνός Θεοδώρου έπληξε την ΑΕΚ.Η Ένωση έβαλε φωτιά στη μάχη για σωτηρία με σπουδαίο διπλό

Κεραυνός Θεοδώρου έπληξε την ΑΕΚ.Η Ένωση έβαλε φωτιά στη μάχη για σωτηρία με σπουδαίο διπλό

By on 10 Ιανουαρίου, 2021 0 660 Views

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου ήταν η νικήτρια στον αγώνα κόντρα στην  AEK στην Αρένα για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Το συγκρότημα του Κάρλος Φερέρ επικράτησε με 2-1, μετά από μια ουσιαστική εμφάνιση.Πρωταγωνιτής της νίκης ο Θεοδώρου που ετοίμασε το πρώτο γκολ ,πέτυχε το 1-2 με εκπληκτικό τρόπο αμέσως μετά την ισοφάριση από την ΑΕΚ και έχασε άλλη μια ευκαιρία στο 91΄.

Σημαντικά συνέβαλε και Γκατσέφσκι στη νίκη με θετικές επεμβάσεις όταν χρειάστηκε.Η ΑΕΚ ναι μεν είχε την υπεροχή όμως αιφνιδιάστηκς στην αρχή αλλά και μόλις κατάφερε να ισοφαρίσει,έτσι ποτέ δεν βρήκε ηρεμία και καθαρό μυαλό για να διασπάσει την άμυνα της Ένωσης που αμύνθηκε σθεναρά.Η ΑΕΚ μένει μακριά από την κορυφή με τρείς σερί ήττες ενώ η Ένωση έστειλε μήνυμα αποφασιστικπότητας για σωτηρία και έβαλε σε μπελάδες αρκετές ομάδες που πλέον δεν νιώθουν άνετα με τους βαθμούς που έχουν ιδιαίτερα αν ισχύσει η τετραπλή υποβάθμιση αλλά και για την απευθείας υποβάθμιση δεν υππάρχει τίποτε δεδομένο.

Ο Μπάλαζιτς άνοιξε το σκορ στο 5΄ με πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Θεοδώρου. Στο 59΄ ο Μακρής έφερε το παιχνίδι στα ίσα με πλασέ μετά από ασίστ του Φερνάντες, όμως δύο λεπτά αργότερα (61΄), ο Θεοδώρου με ένα καταπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.O σκόρερ τςη Ένωσης που ΄πεδωσε και την ασιστ στο πρώτο γκολ ,στο 91΄ με μιά εξαιρετική κούρσα από το κέντρο του γηπέδου και ντρίπλα στον αντίπαλο τερματοφύλακα ,βρέθηκε κοντά στο 1-3 ωστόσο το σουτ του έφυγε ψηλά προ κενής εστίας .’Ισως η κούραση να μην του επέτρεψε να κάνει καλύτερο τελικό ουυτ και ευτυχώς για αυτόν δενν στοίχισε .

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για την ΕΝΠ που έφτασε στους 15 βαθμούς, συνεχίζοντας την αντεπίθεση της. Από την άλλη, η AEK δέχτηκε την 3η σερί ήττα και με 29 βαθμούς παραμένει στην 5η θέση και μακριά από την κορυφή.

5΄ ΓΚΟΛ 0-1 Φάουλ του Θεοδώρου, ο Μπάλαζιτς με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

22΄ Σέντρα του Φερνάντες, πλασέ στην κίνηση από τον Γκονζάλεθ, απέκρουσε δύσκολα ο Γκατσέφσκι.

42΄ Διαγώνιο πλασέ του Σπόλιαριτς, η μπάλα πέρασε έξω.

45΄ +1 Πέναλτι ζήτησε η ΕΝΠ για κράτημα του Τόρες στον Ντένινγκ. Υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση… Ο διαιτητής είχε επικοινωνία με τον VAR, όμως δεν κρίθηκε σκόπιμο να δει ο ίδιος την φάση. Μια φάση που σίγουρα θα έχει απόηχο… 

49΄ Πέναλτι ζήτησε η ΑΕΚ σε πτώση του Φλοριάν μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Κυριάκου. Σωστά δεν δόθηκε το πέναλτι.

51΄ Σουτ του Ναράνχο, απέκρουσε ο Γκατσέφσκι.

59΄ ΓΚΟΛ 1-1 Παράλληλη μπαλιά του Φερνάντες στον Μακρή ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 


61΄ ΓΚΟΛ 1-2 Ατομική ενέργεια του Θεοδώρου και μακρινό σουτ-κεραυνό στα δίχτυα. Πανέμορφο γκολ! 

66΄ Σουτ του Σούτερντεν, απέκρουσε ο Γκατσέφσκι.

69΄ Πλασέ του Μακρή, απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκατσέφσκι.

70΄ Κόρνερ του Χάουγκεν, κεφαλιά του Φλοριάν στο δοκάρι.

87΄ Παράλληλη μπαλιά του Φερνάντες, προβολή του Μακρή, η μπάλα πέρασε έξω.

88΄ Μακρινό σουτ του Μακρή, απέκρουσε ο Γκατσέφσκι.

89΄ Πέναλτι ζήτησε η ΑΕΚ  σε πτώση του Φλοριάν, μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Μπάλαζιτς όμως δεν υππηρχε παράβαση

90΄+1 Ο Θεοδώρου έφυγε πίσω από την άμυνα της ΑΕΚ πέρασε και τον Τέουνκενς, έκανε το πλασέ στην κενή εστία, όμως η μπάλα πέρασε έξω.

AEK  (Σωφρόνης Αυγουστή): Τέουνκες, Φερνάντες, Γκονζάλεθ, Τάντι, Τόρες (71΄ Κωνσταντίνου), Χέιτλι, Σπόλιαριτς (54΄ Χάουγκεν), Νάντο (54΄ Μακρής), Σούτερντεν, Ναράνχο, Φλοριάν

Στον πάγκο: Τόνιο, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς, Σπιρόφσκι, Αναστασίου, Ναούμ

ΕΝΠ (Κάρλος Φερέρ): Γκατσέφσκι, Κυριάκου, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Κοτσώνης (71΄ Μουλαζίμης), Λουσέρο, Φελίπε, Πάνος (46΄ Κοσμάς), Ντένινγκ, Μαρκόφσκι (63΄ Μαϊσουράτζε), Θεοδώρου (90΄+2 Ουντότζι)

Στον πάγκο: Πέτρου, Μαυρουδής, Παναγή, Νγκό, Κολοκούδιας

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κυριάκος Χριστοδούλου (Γιώργος Σάββα – Μιχάλης Μαρίνου), 4ος: Κυριάκος Αθανασίου, Παρ.: Χρίστος Νικολαΐδης

VAR: Γιάννης Αναστασίου

AVAR: Ευαγόρας Ευαγόρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σπόλιαριτς, Ναράνχο (3η), Φλοριάν / Λουσέρο

ΓΗΠΕΔΟ: AEK Αρένα