20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Tεσσάρα η Λίβερπουλ στους μικρούς(Κ-23 και Κ-18) της Α.Βίλα

Tεσσάρα η Λίβερπουλ στους μικρούς(Κ-23 και Κ-18) της Α.Βίλα

By on 8 Ιανουαρίου, 2021 0 356 Views

Αφού τα… δεύτερα της Άστον Βίλα κέρδισαν τις εντυπώσεις για ένα ημίχρονο, η έμπειρη τριάδα Μανέ-Σαλάχ-Βαϊνάλντουμ τελείωσε την υπόθεση πρόκριση για τη Λίβερπουλ μέσα σε 4,5 λεπτά στο 2ο μέρος (1-4). Στους «32» και η Γουλβς.

Τελευταία φορά που επισκέφτηκε το «Villa Park» έζησε τον χειρότερό της εφιάλτη (ήττα 7-2). Η νέα συνθήκη, όμως, απέναντι στην Άστον Βίλα ευνοούσε ήδη τη Λίβερπουλ, πολύ πριν αρχίσει το ματς. Από τη στιγμή που ο Covid-19 «χτύπησε» την πρώτη ομάδα, (πάνω από 10 κρούσματα), οι Villains κατέβηκαν με παίκτες από την Κ-23 και τη Κ-18 κι έτσι η επικράτηση ήταν σχεδόν βέβαιη για τους Reds, όπως αποδείχθηκε και εκ του αποτελέσματος (1-4). Και μπορεί οι πρωταθλητές να πήραν την πρόκριση για τους «32» του FA Cup, τα πιτσιρίκια του Γκάρι Ντιλέινι, όμως, κέρδισαν τις εντυπώσεις και έγραψαν ιστορία ως η νεότερη ενδεκάδα της Βίλα όλων των εποχών.

Το γρήγορο γκολ του Μανέ με κεφαλιά στο 3’ προμήνυσε συντριβή, αλλά οι ψυχωμένοι και ενθουσιώδεις πιτσιρικάδες δεν «ψάρωσαν». Έτσι, στη μία καθαρή περίπτωση που βρήκαν για να ισοφαρίσουν, το πέτυχαν, χάρη στον 17χρονο Λούι Μπάρι. Ο νεαρός εξτρέμ βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Κέλεχερ και πλάσαρε «ψυχρά», για το 1-1 στο 41’, ένα γκολ που έκανε ένα κουβάρι τους συμπαίκτες του και τον ίδιο για να πανηγυρίσουν το σπουδαίο γκολ.

Οι πρωταθλητές επιβεβαίωσαν τα προβλήματά τους για άλλη μια φορά, όμως, ήξεραν ότι στο τέλος θα έπαιρναν την πρόκριση στα χέρια τους και τελείωσαν τη δουλειά μέσα σε 4 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα. Τόσο τους πήρε να σκοράρουν τρία γκολ, με Βαϊνάλντουμ, Μανέ (2ο προσωπικό) και Σαλάχ από το 60’ ως το 65’, για να τσεκάρουν οριστικά το εισιτήριο για τους «32».

Άστον Βίλα (Γκάρι Ντιλέινι): Ονόντι, Γουόκερ (75’ Ρόου), Ρέβαν, Μπριτζ, Ρόου (75’ Σουίνκελς), Χέιντεν, Ραΐκι (65’ Σόνα), Μαμαντού, Μπογκάρντε (66’ Λίντλεϊ), Κρίσιν (61΄Γιανγκ), Μπάρι

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ):  Κέλεχερ, Νίκο Γουίλιαμς, Ράις Γουίλιαμς, Φαμπίνιο, Μίλνερ, Χέντερσον (46’ Τιάγκο), Βαϊνάλντουμ, Τζόουνς (61’ Φιρμίνο), Σαλάχ (74’ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Μιναμίνο (63΄ Σακίρι), Μανέ (74’ Ορίγκι)