29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Επίσημα στον Άρη ο Νικόλας Ιωάννου

Επίσημα στον Άρη ο Νικόλας Ιωάννου

By on 8 Ιανουαρίου, 2021 0 650 Views

Ποδοσφαιριστής του Άρη Θεσσαλονίκης με κάθε επισημότητα είναι ο Νικόλας Ιωάννου. Ο Κύπριος αριστεροπόδαρος αμυντικός ταξίδεψε χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.

Η συμφωνία του Άρη με τη Νότιγχαμ Φόρεστ προνοεί δανεισμό μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με τους Θεσσαλονικείς να καλύπτουν ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του μέχρι τον ερχόμενο Μάιο.

Πάντως, δεν αποκλείεται εφόσον οι δύο πλευρές το επιθυμούν να ανανεωθεί ο δανεισμός του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού τέθηκε εκτός πλάνων του Κρις Χιούτον. Εφόσον ο Άγγλος τεχνικός συνεχίσει στο «τιμόνι» της Νότιγχαμ και τη νέα περίοδο οι πιθανότητες να επιστρέψει στην ομάδα είναι μειωμένες. Πάντως, ο Ιωάννου έχει συμβατικές υποχρεώσεις με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έως το Καλοκαίρι του 2023.

Ήρθε πριν από λίγη ώρα η επίσημη ανακοίνωση του Νικόλα Ιωάννου από τον Άρη Θεσσαλονίκης και ήδη  πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νικόλα Ιωάννου.

Ο 25χρονος διεθνής Κύπριος αμυντικός (γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1995), που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στη Nottingham Forest, αποκτήθηκε από την ομάδα μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νικόλας Ιωάννου, διεθνής με όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Κύπρου (U19, U21, Εθνική Ανδρών), έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ”.

Οι δηλώσεις Ιωάννου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.arisfc.com.gr):

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΡΗ και το προπονητικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΡΗ για τα μηνύματα που μου στέλνουν καθημερινά.

Θα δουλέψω σκληρά για να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης και της αγάπης προς το πρόσωπό μου.

Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο ΑΡΗΣ στους στόχους του. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο…»