24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

ΠΑΠΟΥΛΗΣ:Η Ομόνοια είναι ομάδα,δεν έχει μονάδες

By on 7 Ιανουαρίου, 2021 0 1409 Views

Δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας για τον χθεσινό (6/1) αγώνα με τον Απόλλωνα όπου η ομάδα του επικράτησε (2-1) σε έκτο σερί ντέρμπι αλλά και για το νέο που έρχεται το Σάββατο (9/1) με την ΑΕΛ παραχώρησε ο Φώτης Παπουλής.

Διαβάστε όσα δήλωσε…

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Σίγουρα ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο Απόλλωνας είναι πολύ καλή ομάδα, είναι χρόνια που δουλεύει για αυτό το πράγμα, μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Εμείς ερχόμαστε από ένα καλό σερί, είχαμε αυτοπεποίθηση, καλή ψυχολογία. Ήταν ένα ντέρμπι, βρεθήκαμε στην αρχή πίσω στο σκορ, καταφέραμε δείξαμε πολύ μεγάλη αυτοσυγκράτηση, ένα πράγμα που έχουμε σαν ομάδα, καταφέραμε κάναμε το παιχνίδι μας, δεν μας επηρεάσε αυτό το πράγμα και γυρίσαμε το παιχνίδι, δείχνει μεγάλη θέληση αυτό για να συνεχίσουμε και σιγά-σιγά να βαδίζουμε βήμα-βήμα εκεί που θέλουμε να φτάσουμε.

Για τη δική του απόδοση: «Εντάξει, η απόδοσή μου, όπως κρίνω εγώ είμαι εδώ πάντα για να βοηθώ την ομάδα μου. Στη φετινή Ομόνοια δεν υπάρχουνε μονάδες, υπάρχει ομάδα, αυτό είναι το σημαντικό, εκεί πρέπει να δουλέψουμε, εκεί θέλουμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε κι αν καταλάβουμε ο καθένας, που έχουμε καταλάβει πάρα πολύ καιρό, τι πρέπει να κάνει μες στο γήπεδο και βγάζουμε αυτή τη θέληση και αποφασιστικότητα, θα είμαστε κάθε παιχνίδι και καλύτεροι, και καλύτεροι, και θα έρχονται και οι νίκες και θα παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Φέτος μας έχει δείξει το πρωτάθλημα ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Σίγουρα η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει δείξει κι αυτή μια συνέπεια. Ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε πάλι με την ίδια θέληση και οργάνωση, να ξεκουραστούμε μια-δυο μέρες και να πάμε σε αυτό το παιχνίδι όπως σε όλα, να παίξουμε για τη νίκη».

Για το τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια στο Τσίρειο: «Η ομάδα έχει βρει έναν ρυθμό, έχει βρει μια ομαδικότητα, έχει βρει μια καλή ροή θα έλεγα, οπότε θα κτίσουμε πάνω σε αυτό, δεν υπάρχουνε μυστικά ή κάτι να μπορούμε να κάνουμε κάποια μαγικά, μπορούμε αυτό που δουλεύουμε κάθε μέρα για να είματε καλύτεροι, το πλάνο του προπονητή, αυτό να συνεχίσουμε να κάνουμε με ομαδικότητα και νομίζω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε θα μπορέσουμε να φύγουμε με τη νίκη».