25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να κάνουμε καλό παιχνίδι με την Ομόνοια

ΚΕΡΚΕΖ:Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να κάνουμε καλό παιχνίδι με την Ομόνοια

By on 6 Ιανουαρίου, 2021 0 2004 Views

Διαβάστε όσα ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Τσίρειο, όπου οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με ανατροπή (3-1), διατήρησαν το απόλυτο στην έδρα τους (8/8) κι ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σήμερα όχι μόνο κέρδισαν, όπως παίξαμε από το πρώτο λεπτό κερδίσαμε δίκαια, ελέγχαμε το παιχνίδι, εντάξει έγινε από αράουτ το γκολ, ξέραμε ότι η ομάδα του Σωφρόνη είναι πολύ καλή στο τρανζίσιον να πιέσει, μετά από αράουτ σκόραραν. Είναι σημαντικό που οι παίκτες μου δεν άλλαξαν τίποτα, συνέχισαν το πλάνο μας και δίκαια κερδίσαμε. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που είμαστε οργανωμένοι στο γήπεδο κι είναι όλα μια χαρά. Ξανά συγχαρητήρια στην ομάδα μου, καλή συνέχεια στην ΑΕΚ.

Σίγουρα δεν μου άρεσε αυτό που έγινε στο τέλος στον πάγκο μου αλλά εντάξει, εμένα μου αρέσουν τα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Κι αυτοί θέλουν να κερδίσουν, κι εμείς, λίγη ένταση δεν είναι πρόβλημα, παίζουμε ποδόσφαιρο. Πάντα και στο «Αρένα» κι εδώ βλέπουμε καλά παιχνίδια με ευκαιρίες, γκολ.

Δεν έχουμε πολλές μέρες, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια, αυτός είναι ο στόχος μας, πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικό. Νομίζω είναι μεγάλη η χαρά στον κόσμο μας, για τη νίκη και την πρωτιά. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά, τίποτα άλλο».

Για το ότι παίκτες της ΑΕΛ μίλησαν για πρωτάθλημα: «Γράφτηκε τρεις φορές στη Βραζιλία (σ.σ. εννοεί δηλώσεις Έουλερ και Ντανίλο στην πατρίδα τους), δεν είναι αλήθεια. Για εμάς δεν άλλαξε κάτι. Εμείς θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη. Είμαστε δίκαια εκεί σίγουρα, δεν νιώθουμε κάτι άλλο, αλλά είναι πιο δύσκολο να μείνουμε εκεί. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να κάνουμε καλό παιχνίδι με την Ομόνοια.»

Για μεταγραφές: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ρόστερ. Κάθε ομάδα στον κόσμο θέλει καλούς παίκτες. Αν γίνει κάτι θα ακούσετε από την επίσημη ΑΕΛ. Να μην ασχολούμαστε με αυτά. Σας καταλαβαίνω, είναι μεταγραφική περίοδος, αλλά σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι».