25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Μακάρθι στην πόρτα εξόδου.Η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος δήλωσε ο Ν.Πετεβίνος

Ο Μακάρθι στην πόρτα εξόδου.Η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος δήλωσε ο Ν.Πετεβίνος

By on 5 Ιανουαρίου, 2021 0 618 Views

Το νέο πατατράκ του ΑΠΟΕΛ με την 4η σερί ήττα και μάλιστα οι τρείς από αμάδες του δέυτερου ομίλου…φέρνει και την πρόωρη ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Μικ Μακάρθι, ο οποίος όπως φαίνεται θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Ιρλανδός προπονητής δύο μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, θα δει την πόρτα εξόδου, καθώς όχι μόνο δεν πέτυχε τη βελτίωση της ομάδας του, αλλά έχει γίνει και χειρότερο το ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα. Μπορεί ο Μακάρθι να μην έχει την ευθύνη των επιλογών στο ρόστερ, με εξαίρεση τις δύο τελευταίες προσθήκες με τους Μπέρν και Γκάρνερ, αλλά δεν μπορεί να αποτελεί αυτό δικαιολογία μετά από δύο μήνες που είναι στον πάγκο.

Ο κορονοϊός επηρέασε αλλά η εικόνα του ΑΠΟΕΛ δεν έχει ελαφρυντικό ενώ χαρακτηριστικό του κλίματος ήταν και η αντίδραση του Κλωναρίση στην αλλαγή αλλά και η δήλωση του Νεκτάριου Πετεβίνου ότι το ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος όπως παρουσιάζεται και με την αγωνιστική συμπεριφορά όλων των παικτών

Άλλωστε όπως είναι γνωστό η εισήγηση που έπεσε στο τραπέζι τα προηγούμενα 24ωρα ήταν να γίνει συζήτηση με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, κάτι που δείχνει τις προθέσεις που υπάρχουν και τις σκέψεις που γίνονται. Με το σκηνικό που προηγήθηκε και τα δεδομένα που υπάρχουν θα είναι σούπερ έκπληξη αν επιβιώσει ο Μακάρθι με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες άμεσα.