29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ξαφνικά ανατροπή για τη Σαλαμίνα…με το Νικολάου να κτυπά στο φινάλε,και να σώζει ο Βεσελόφσκι.Απίστευτη ήττα για τον καλύτερο Ερμή

Ξαφνικά ανατροπή για τη Σαλαμίνα…με το Νικολάου να κτυπά στο φινάλε,και να σώζει ο Βεσελόφσκι.Απίστευτη ήττα για τον καλύτερο Ερμή

By on 5 Ιανουαρίου, 2021 0 9507 Views

Δεύτερη διαδοχική ανατροπή για την Νέα Σαλαμίνα η οποία μετά την Δόξα, κέρδισε (1-2) και τον Ερμή γυρίζοντας το ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ στα τελευταία λεπτά.

«Ήρωας» της αναμέτρησης ο νεαρός Θωμάς Νικολάου ο οποίος με γκολάρα στο 90+2’ χάρισε την πολύτιμη νίκη στην προσφυγική ομάδα. Τεράστια ήταν η συνεισφορά του Βεσελόφσκι με σωτήριες αποκρούσεις.

Η ομάδα του Σάββα Δαμιανού δεν ήταν καλή στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης όμως βρήκε τον τρόπο να κερδίσει τον Ερμή ο οποίος στο 38΄(και μετά από παρέμβαση του VAR) άνοιξε το σκορ με τον Κύπρου.

Το 1-1 ήρθε στο 82΄ με αυτογκόλ του Σιντιμπέ μετά από κεφαλιά του Ντανίλο εντός περιοχής ενώ προηγουμένως ο Ερμής είχε δοκάρι. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νικολάου με τρομερό φαλτσαριστό σουτ εντός περιοχής έφερε τα κάτω πάνω για την Σαλαμίνα η οποία έφτασε στην τρίτη της διαδοχική νίκη, δεύτερη που έρχεται με ανατροπή.

Ο Ερμής ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος όμως στο τέλος δεν πήρε τίποτα από το παιχνίδι αν και έχασε αρκετές ευκαιρίες και κινδύνεψε μόνο στις φάσεις των δύο γκολ που πέτυχε στο τέλος η Ν.Σαλαμίνα

ΦΑΣΕΙΣ -ΓΚΟΛ
6′ Ευκαιρία για τον Ερμή. Ο Μέϊρα σούταρε, όμως, έδιωξε την μπάλα ο Βεσελόφσκι και ακολούθως το νέο σουτ από ποδοσφαιριστή των Φτεροπόδαρων κόντραρε σε αντίπαλο και οι ερυθρόλευκοι απομάκρυναν τον κίνδυνο.

11′ Κεφαλιά του Κονέ ο Βεσελόφσκι έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
18′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή από δεξιά μέσα στην περιοχή ο Κύπρου σούταρε όμως, ο Βεσελόφσκι είπε και πάλι όχι αφού έδιωξε την μπάλα με τα πόδια σε κόρνερ.

21′ Μακρινό σουτ από τον Κύπρου μπλοκάρει την μπάλα ο Βεσελόφσκι.

40′ Με την βοήθεια του VAR κατακυρώθηκε τελικά το γκολ για τον Ερμή με ψηλοκρεμμαστό πλασέ του Κύπρου.


72′ Ευκαιρία για τον Ερμή με μακρινό σουτ του Λέμος, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
84′ ΓΚΟΛ για την Νέα Σαλαμίνα με αυτογκολ του Σιντιμπέ. Η κεφαλιά του Ντανίλο κτύπησε στον Σιντιπέ και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Ερμή.

90’+2′ ΓΚΟΛ για την Νέα Σαλαμίνα, ολική ανατροπή με δυνατό αριστερό σουτ εντός περιοχής από τον Θωμά Νικο
λάου

90+4 Εντυπωσιακή απόκρουση του Βεσελόφσκι και παρέμεινε το 1-2

Ερμής: Καϊκέ, Δημητρίου, Γαβριήλ, Μέιρα, Ρουσιάς, Κύπρου, Ντίας, Χολτ, Κυριακίδης, Κονέ (45΄Λέμος)  Σιντιμπέ.
Στον πάγκο: Φιρινίδης, Καραγκούνης, Παπαθανασίου, Καϊσερλίδης, Φόλμπρεχτ, Οκόγιε, Γεωργίου, Παντελή.

Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Σεργίου (71′ Βαρέλα) Καμισόκο, Ντανίλο, Βάγκνερ, Οσέι, Τσουκαλάς, Χριστοφόρου, Κονφέ, Σανκόχ (46΄Ντουβεντρού) Μπρένο (46΄Νικολάου).
Στον πάγκο: Κίσσας, Ανδρέου, Λεμέσιος, Κρεάν, Παύλου, Σιαθάς.

Κίτρινες: Κονέ, Κυριακίδης/Ντανίλο

Στάδιο: «Αμμόχωστος-Επιστροφή» (Κεκλεισμένων των θυρών).
Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης