26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σε αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων η Ανόρθωση, καταγγέλλει Σωτηρίου-Θεουλή για κακή χρήση του VAR

Σε αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων η Ανόρθωση, καταγγέλλει Σωτηρίου-Θεουλή για κακή χρήση του VAR

By on 4 Ιανουαρίου, 2021 0 595 Views

Η Ανόρθωση αρχίζει προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Εθνικό στο Α. Παπαδόπουλος αλλά παράλληλα μπαίνει στην τελική ευθεία για τις μεταγραφές ενίσχυσης.

Ο αγώνα με τον Απόλλωνα είναι πλέον παρελθόν όμως άφησε τα αποτυπώματα του τόσο στα θετικά που έδειξε στην καλύτερη της εμφάνιση αλλά και την επιβεβαίωση ότι στην άμυνα χρειάζονται ριζικές διορθωτικές κινήσεις και η αρχή θα γίνει με την απελευθέρωση της θέσης που κατέχει στο ρόστερ ο Σίλντενφελντ που φέτος μοιάζει με παλαίμαχο παρά εν ενεργεία παίκτη που και στο ντέρμπι του Τσιρείου την ώρα που οι συμπαίκτες του έδιναν μάχες αυτός μάρκαρε με τα μάτια. Στο Τσίρειο ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Ανόρθωσης και αναμένεται να κλείσει θετικά το θέμα Ρισβάνη. Εντός της ημέρας ο 26χρονος Ελλαδίτης στόπερ αναμένεται να κάνει τις τελικές διευθετήσεις με τον Ατρόμητο και θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Κύπρο. Σε περίπτωση απρόοπτου που θα έχει αρνητική εξέλιξη θα κινηθεί σε άλλες εναλλακτικές λύσεις η Ανόρθωση αλλά η αποδέσμευση του Σίλντενφελντ πρέπει να θεωρείται δεδομένη χωρίς να αποκλείεται μαζί του να αποχωρήσει και άλλος αμυντικός για να αδειάσει θέση στο ρόστερ. Κόντρα στον Εθνικό θα απουσιάσει λόγω καρτών ο Κ. Αρτυματάς ενώ ο Χουσμπάουερ που αντίκρυσε τρίτη κίτρινη θα αποφασιστεί από τον Κετσπάγια αν θα εκτίσει την ποινή του με τον Εθνικό ή στο επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναμένοντας τις μεταγραφικές εξελίξεις (ξεκαθαρίζουν σήμερα τα θέματα Ρισβάνη και Νινούα)η Ανόρθωση ετοιμάζει καταγγελία της διαιτησίας του αγώνα με τον Απόλλωνα με επίκεντρο την φάση του πέναλτι που έφερε το τρίτο γκολ του Απόλλωνα. Η Ανόρθωση καταλογίζει λάθος στον   Λούκα Σωτηρίου υποστηρίζοντας ότι  έδωσε το πέναλτι και αμφισβητείται αν ήταν χέρι για παράβαση αφού η μπάλα κτύπησε στο σημείο του χεριού που ήταν κολλημένο στο σώμα του Βργκοτς ο οποίος δέχθηκε σπρώξιμο   από τον επιθετικό του Απόλλωνα πριν έρθει σε επαφή με την μπάλα και σύμφωνα με την Ανόρθωση έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ. Η Ανόρθωση  θα καταγγείλει και τον Θεουλή Χρυσοβαλάντη  για κακή χρήση του VAR καθώς συμβούλεψε τον διαιτητή να δει ξανά την φάση από το VAR ωστόσο δεν του έδωσε την ευκαιρία να εξετάσει ολοκληρωμένη την φάση για να φανεί το σπρώξιμο που προηγήθηκε ούτε πρόβαλαν στον διαιτητή την φάση με το χέρι απ όλες τις κάμερες για να διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχε παράβαση αφού το χέρι ήταν σε φυσική θέση.

Αυτά θα είναι  τα βασικά σημεία της καταγγελίας της Ανόρθωσης