18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ:Σε καμία περίπτωση δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο

Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ:Σε καμία περίπτωση δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο

By on 4 Ιανουαρίου, 2021 0 1684 Views

Για όλα όσα αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και στον Άλκη Μπότσο, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος.

Για το παιχνίδι με την Δόξα: «Είναι παιχνίδια που τα απολαμβάνουν οι ποδοσφαιρόφιλοι με τόσες εναλλαγές στο σκορ και συγκινήσεις. Έχουμε πάρει ακόμη μία πολύ σημαντική νίκη και δείχνει την αντεπίθεση που πραγματοποιεί η ομάδα μας προς τα πάνω. Ξεκίνησε ανάποδα η χρονιά, 23 και 24 κρούσματα με ποδοσφαιριστές να έχουν μείνει πολύ πίσω στην φυσική κατάσταση. Αν η ομάδα μας δεν περνούσε τόσο δύσκολα στην αρχή δεν θα είμασταν σε αυτή τη θέση. Όμως αν αναλογιστείς ότι ήμασταν φαβορί για διαβάθμιση θα καταλάβει κανείς πόσο καλή δουλειά γίνεται έχουν επανέλθει οι παίκτες μας, παίρνουν αποτελέσματα και έχουν καλές εμφανίσεις. Έχει γίνει πολύ καλή διαχείριση, δεν μας έπιασε ο πανικός παρόλο που λειτουργούσαμε κάτω από πίεση και του κόσμου της ομάδας και νομίζω ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή διαχείριση και να ανεβαίνει η ομάδα πλέον βαθμολογικά και είμαστε περήφανοι. Θα δουλέψουμε στις αδυναμίες που έχουμε όπως είπε και ο προπονητής μας και θα είμαστε κάθε παιχνίδι καλύτεροι. Τα στατιστικά δείχνουν πόσο έχει βελτιωθεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα».

Για την ένσταση της Δόξας: «Καταρχάς να πούμε είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε ομάδας εκεί που νιώθει αδικημένη  να κινήσει τις διαδικασίες για να κερδίσει το παιχνίδι. Από την πλευρά μας κάναμε όλα σωστά οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν και θα παίξουν κανονικά, ο Καμισοκό θα αγωνιζόταν και αυτός στο παιχνίδι με τη Δόξα αν δεν καθυστερούσαν τα χαρτιά του. Από εκεί και πέρα θα κρίνει η δικαστική ποιος έχει δίκαιο και ποιος όχι. Έχουν τηρηθεί όλα τα μέτρα κανονικά και έχουν αγωνιστεί με κάθε νομιμότητα. Σε καμία περίπτωση δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο αν δεν ήταν νομικά σωστό. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι κερδίσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα δουλέψουμε στις αδυναμίες που παρουσιάσαμε. Κρατάμε στα θετικά την δύναμή που είχαμε για ανατροπή».

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας κόντρα στον Ερμή, είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στοχεύουμε τη νίκη που θα μας δώσει βαθμολογική ανάσα, ήρθαν και τα νέα αποκτήματα και μας χαροποιεί που έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ με καλή ψυχολογία».