24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Όταν ο αντίπαλος έχει τρεις τελικές, τρία γκολ δεν μπορείς να ζητάς κάτι

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Όταν ο αντίπαλος έχει τρεις τελικές, τρία γκολ δεν μπορείς να ζητάς κάτι

By on 3 Ιανουαρίου, 2021 0 2244 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Σωφρόνης Αυγουστή μετά την ήττα της ομάδας του από την Ομόνοια…

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το παιχνίδι…

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς το σημερινό. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τους τρεις βαθμούς και την νίκη της. Από τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να ασχοληθούμε με αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο. Όταν ο αντίπαλος έχει τρεις τελικές, τρία γκολ δεν μπορείς να ζητάς κάτι από αυτό το παιχνίδι. Παρόλο που ξεκινήσαμε πολύ καλά στο παιχνίδι όταν θα μπορούσα να προηγηθούμε στο σκορ, την στιγμή που δεν το κάναμε εμείς και το έκανε ο αντίπαλος συγχαρητήρια για την νίκη του. Βλέπουμε μπροστά.

Μας στεναχωρεί γιατί πριν από αυτό το παιχνίδι ήμασταν η καλύτερη άμυνα κι πέντε παιχνίδια είχαμε μηδέν παθητικό Αυτό είναι ένα θέμα που θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε στα αποδυτήρια γιατί σε τρεις μέρες έχουμε άλλο ντέρμπι. Στα ντέρμπι αν δεν είσαι προσεκτικός ο αντίπαλος σε τιμωρεί”.

Για τα μεταγραφικά…

“Για τις θέσεις που θέλαμε προχωρήσαμε γρήγορα. Ήδη ο ένας ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σήμερα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μαζέψουμε αυτά τα αρνητικά που έγιναν σήμερα και να τα διορθώσουμε. Είναι μακρύς ο δρόμος. Χάσαμε τρεις βαθμούς. Δεν μου αρέσουν οι ήττες. Είτε ένα, είτε δύο είτε τρία.. σίγουρα είναι πιο βαριά αλλά πάλι ήττα είναι και αυτό πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας”.