19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν ματς για 3-0. Ήμασταν αποτελεσματικοί

ΜΠΕΡΓΚ:Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν ματς για 3-0. Ήμασταν αποτελεσματικοί

By on 3 Ιανουαρίου, 2021 0 1096 Views

Δείτε την διάσκεψη Τύπου του Χένινγκ Μπεργκ μετά τη νίκη στην ΑΡΕΝΑ απέναντι στην ΑΕΚ…

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι αλλά είχαμε την ποιότητα και κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ. Ήταν ισορροπημένο, η ΑΕΚ ήταν καλή. Ήμασταν πολύ κάλοι στην άμυνα μέσα στην περιοχή μας και ο Φαμπιάνο ήταν σε καλή μέρα. Δεχθήκαμε πίεση από την ΑΕΚ αλλά είχαμε την ποιότητα με την μπάλα στα πόδια και ήμασταν αποτελεσματικοί. Ήταν ένα καλό ξεκίνημα για εμάς μετά την μικρή διακοπή”.

Για τις αλλαγές Ασάντε και Παπουλή στο ημίχρονο: “Μπορούσαν να συνέχιζαν το παιχνίδι όμως έχουμε ένα πιεσμένο πρόγραμμα. Ιδιαίτερα με τον Φώτη δεν θέλαμε να ρισκάρουμε και να τον αφήσουμε μέσα. Γνωρίζαμε πριν το παιχνίδι ότι δεν θα μπορούσαν να παίξουν 90 λεπτά. Επίσης ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη και ήταν καλό το ότι θα είναι και οι δύο έτοιμοι και όχι κουρασμένοι από το παιχνίδι σήμερα”. 

Για τις νίκες στα ντέρμπι: Θυμάμαι πέρσι ήρθαμε ισοπαλία είχαμε 3 πέναλτι εναντίον μας. Είμαι χαρούμενος με τη φόρμα της ομάδας μας. Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν ματς για 3-0. Ήμασταν αποτελεσματικοί.  Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά και έπρεπε να αμυνθούμε πολύ καλά και με τις ευκαιρίες που βρήκαν θα μπορούσαν να σκοράρουν. Είμαστε χαρόυμενοι για τη νίκη και την ποιότητα στο επιθετικό τρίτο.