28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • XΡΥΣΗΣ:Αυτό το πρωτάθλημα δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις. Δεν γίνεται να επιλέγουμε αγώνες για το VAR

XΡΥΣΗΣ:Αυτό το πρωτάθλημα δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις. Δεν γίνεται να επιλέγουμε αγώνες για το VAR

By on 2 Ιανουαρίου, 2021 0 3350 Views

Παράπονα για το γεγονός πως δεν υπήρχε VAR στο παιχνίδι με την ΑΕΛ έκανε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ.

”Ήταν παιχνίδι όπου γνωρίζαμε τις δυσκολίες. Σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που κατάφερε να μας δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες από οποιαδήποτε ομάδα. Προσεγγίσαμε σωστά νομίζω το παιχνίδι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα πέναλτι όμως η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά αντέδρασαν σωστά.  Κρατηθήκαμε στο παιχνίδι. Κερδίσαμε μέτρα και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να πάρουμε κάτι παραπάνω.

Περάσαμε δύσκολες συνθήκες με τον κορωνοϊό. Το είπα αρκετές φορές ότι το πρωτάθλημα δεν μπορεί να διεξαχθεί επί ίσοις όροις γιατί αρκετές ομάδες χάνουν πολλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό το οποίο συνέβηκε και συμβαίνει με το VAR αντιλαμβάνεστε δεν γίνεται να συμβαίνει. Ξεκίνησε το VAR και δεν γίνεται να επιλέγονται κάποια παιχνίδια. Καταλαβαίνω ότι έχει κάποιο πρόγραμμα και δυσκολίες όμως σε κάποιες φάσεις σήμερα ο διαιτητής ίσως χρειαζόταν τη βοήθεια από το VAR. Ελπίζω στη συνέχεια να μη συμβεί κάτι τέτοιο ξανά.  

Σε τρεις μέρες έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιλαμβάνεστε και με τις κάρτες έπρεπε να γίνει ένα ροτέισον όσο μπορούσαμε. Η ομάδα είχε πέντε απουσίες με κάρτες και τραυματισμούς. Προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε κάποιους όμως η εικόνα που έβγαλαν κάποιοι που πήραν ευκαιρία με αφήνει ικανοποιημένο.  Έδειξαν ότι είναι εδώ και θα βοηθήσουν”.