28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΔΟΞΑ 4-3:Aπίστευτο σενάριο με ανατροπές και 7 γκολ.Χάρτινες άμυνες πρόσφεραν γκολ και θέαμα

Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΔΟΞΑ 4-3:Aπίστευτο σενάριο με ανατροπές και 7 γκολ.Χάρτινες άμυνες πρόσφεραν γκολ και θέαμα

By on 2 Ιανουαρίου, 2021 0 735 Views

Απίστευτο ποδοσφαιρικό σενάριο επεφύλαξε το παιχνίδι στο «N. PAPAS GROUP – Αμμόχωστος Επιστροφή», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Ένα παιχνίδι με τρεις ανατροπές και τελική νικήτρια τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία επικράτησε της Δόξας με 4-3. Οι χάρτινες άμυνες πρόσφεραν θέαμα με πολλά γκολ ,ανατροπές και 7 γκολ κάτι που πριν από τον αγώνα δεν ήταν εύκολο να φανταστεί κάποιος με την λογική τέτοιο αποτέλεσμα.Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και οι ερυθρόλευκοι πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη

Από δύο γκολ πέτυχαν για τους νικητές οι Ντανίλο και Βάγκνερ, ενώ για τη φιλοξενούμενη σκόραρε δις ο Κίκας. Το άλλο γκολ το σημείωσε ο Γιώργος Οικονομίδης.

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι η Δόξα και μόλις στο 4΄ ο Κίκας άνοιξε το σκορ. Ακολούθως, η ομάδα της Κατωκοπιάς έλεγχε τον αγώνα και είχε ακόμα 2-3 καλές στιγμές. Από την πλευρά της η Νέα Σαλαμίνα, είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να… απειλήσει. Όλα αυτά μέχρι και το 37΄, όταν μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Σεργίου από δεξιά, ο Ντανίλο ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έμεινε στο γκολ της ισοφάρισης και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να… γυρίσει και το παιχνίδι. Με σέντρα αυτή τη φορά του Οσέι –και πάλι από δεξιά- ο Βάγκνερ με κεφαλιά νίκησε τον Παρασκευά κι έκανε το 2-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Σακκά μπήκε πιο δυνατά και όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Αρχικά, ο Οικονομίδης με πλασέ έκανε το 2-2 στο 59΄, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κίκας έκανε από κοντά το 3-2. Η γηπεδούχος, ωστόσο, είχε την «απάντηση» και στο 65΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά του Βάγκνερ, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά. Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, η ομάδα του Δαμιανού δεν αρκέστηκε στην ισοφάριση και κατάφερε να πάρει και πάλι… κεφάλι στο σκορ στο 78΄, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντανίλο.

Το 4-3 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αν και θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η νίκη της Νέας Σαλαμίνας, εάν ο Οσέι δεν σημάδευε το δοκάρι του Παρασκευά που βρέθηκε σε άσχημη βραδιά στο 87΄.

4’ ΓΚΟΛ από τον Kίκας για την Δόξα. Υπέροχο τέρμα από τα πιο όμορφα στο φετινό πρωτάθλημα

19′ Νέα καλή στιγμή για τη Δόξα. Ο Κίκας σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε τη μπάλα άουτ.

37′ ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα! Ο Ντανίλο με κεφαλιά ισοφαρίζει!

45+3′ ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα! Ο Βάγκνερ στις καθυστερίσεις δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους, με κεφαλιά ψαράκι!

52‘ Ευκαιρία για τη Δόξα με την εκτέλεση φάουλ του Χριστοφή. Ο Βεσελόφσκι έπεσε και έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ!

54‘ Νέα ευκαιρία για τη Δόξα! Ο Σαντίκ βρέθηκε στην περιοχή, όμως το πλασέ του πήγε πάνω από τα δοκάρια.

59′ ΓΚΟΛ για τη Δόξα! Τρομερή ασίστ με τακουνάκι από τον Σαντίκ στον Οικονομίδη, ο οποίος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Βεσελόφσκι για το 2-2!

62‘ Δυνατό σουτ του Οικονομίδη, έδιωξε σε κόρνερ ο Βεσελόφσκι!

63′ ΓΚΟΛ για τη Δόξα! Εκτέλεση κόρνερ, αναμπουμπούλα στην άμυνα της Σαλαμίνας, ο Κίκας έβαλε τη Δόξα μπροστά στο σκορ!

65′ ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα! Ο Βάγκνερ με κεφαλιά μετά από κόρνερ, κέρδισε τον Παρασκευά και ισοφάρισε εκ νέου!

77‘ Πέναλτι για τη Νέα Σαλαμίνα! Μετά από σουτ του Σεργίου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπόλιεβιτς!

78′ ΓΚΟΛ  για τη Νέα Σαλαμίνα, ο Ντανίλο ήταν εύστοχος στην εκτέλεση πέναλτι και δίνει εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους!

87‘ Απίθανη ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Οσέι, ο οποίος πήρε τη μπάλα από λάθος του τερματοφύλακα της Δόξας, όμως σημάδεψε το κάθετο δοκάρι!

Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Χριστοφόρου, Νικολάου (69′ Μπρένο), Σεργίου, Ανδρέου, Οσέι (90′ Βαρέλα), Σανκό, Τσουκαλάς, Ντουβεντρού (69′ Μουστιβάρ), Ντανίλο, Βάγκνερ

Στον πάγκο: Κίσσας, Μπρένο, Βαρέλα, Λεμέσιος, Κρεάν, Παύλου, Σόνι, Πική, Καλογήρου

Δόξα: Παρασκευάς, Μουκτάρης, Χριστοφή, Πάντιτς, Κίκας, Μπόλιεβιτς, Οικονομίδης, Τραϊτσέφσκι (46′ Τζίλσον), Λουίς Κάρλος (79′ Καρλίτος), Μέσκα, Σαντίκ

Στον πάγκο:Κωνσταντίνου, Τζίλσον, Κωμοδίκης, Καρλίτος, Άδωνη, Αμπουμπακάρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34′ Τσουκαλάς, 69′ Μουστιβάρ / 42′ Μέσκα, 77′ Μπόλιεβιτς, 90+2′ Καρλίτος

Στάδιο: N. PAPAS GROUP – Αμμόχωστος Επιστροφή
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωσταντίνος
VAR: Χριστοδούλου Κυριάκος
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας