26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΚΑΡΘΙ:Nτροπιασμένος και σοκαρισμένος!Εξαιρώ από την ευθύνη τους νεαρούς

ΜΑΚΑΡΘΙ:Nτροπιασμένος και σοκαρισμένος!Εξαιρώ από την ευθύνη τους νεαρούς

By on 2 Ιανουαρίου, 2021 0 2322 Views

Οι δηλώσεις του Μικ Μακάρθι μετά την ήττα από την ΕΝΠ…

Αρχικά: “Προφανώς είμαι απογοητευμένος και ντροπιασμένος από την εμφάνιση μας, αλλά και σοκαρισμένος. Ξεκινήσαμε καλά αλλά μείναμε μερικά λεπτά με δέκα παίκτες στον τραυματισμό του Σιέλη και εκεί κέρδισε έδαφος ο αντίπαλος. Εμείς απλά δεν παίξαμε καλά, συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Έπαιξε καλά, εμείς όχι. Μια ομάδα που αντιπροσωπεύει το ΑΠΟΕΛ και εμένα, πρέπει να έχει περισσότερη μαχητικότητα, ποιότητα και αποφασιστικότητα. Είμαι πικρά απογοητευμένος… Δεν συνηθίζω να απολογούμαι για τις ήττες αλλά απολογούμαι σε όλους τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, ήταν απαράδεκτη η απόδοση. Δεν υπάρχει ούτε και ένας στα αποδυτήρια που να πιστεύει ότι αυτή η εμφάνιση είναι αποδεκτή. Θέλω να εξαιρέσω από αυτό τους νεαρούς παίκτες μας, οι οποίοι μαθαίνουν τώρα το ποδόσφαιρο. Τους καταλαβαίνω. Τώρα μαθαίνουν την δουλειά και πρέπει να είναι σε ομάδες που παίζουν καλά”.

-Θα δούμε περισσότερους νεαρούς να παίζουν αφού φαίνεται η σεζόν να έχει χαθεί; “Ελπίζω να καταλαβαίνετε όταν λέω ότι τους εξαιρώ από την ευθύνη”

-Ποιο είναι το πρόβλημα του φετινού ΑΠΟΕΛ; Πως εξηγείται τις τρεις σερί ήττες; “Ήρθα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Κύπρου αλλά δεν έχω την καλύτερη ομάδα. Απλά δεν είμαστε αρκετά καλοί και ίσως πρέπει να το αποδεχτούμε. Φυσικά πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Με ρωτάτε τι φταίει μετά από τρεις σερί ήττες… Αυτό τα λέει όλα”.

-Μπορεί να αντιδράσει το ΑΠΟΕΛ; “Ναι σίγουρα μπορούμε. Για να είναι κάποιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής προφανώς έχει τις ικανότητες. Έχουμε δυσκολευτεί πολύ να φτιάξουμε το κλίμα ομαδικότητας και περηφάνιας και πρέπει να το δουλέψουμε. Σίγουρα μπορούμε να αντιδράσουμε”.

-Ήταν δική σας επιλογή να χτυπήσει το πέναλτι ο Ντε Βινσέντι; Έχασε αρκετά πέναλτι και ήταν εκτός για μεγάλο διάστημα… “Είναι εύκολο να κοιτάζεις τι έγινε και να κρίνεις μετά. Ο Ντε Βινσέντι είναι ένας από τους πιο έμπειρους μας παίκτες και στα αποδυτήρια αποδέχθηκε τη δική του ευθύνη. Ήταν μια κακή εκτέλεση και μια καλή απόκρουση από τον τερματοφύλακα.Μη μου πείτε ότι επειδή είχε βδομάδες να παίξει ξέχασε πωψς να εκτελεί πέναλτι”.

-Οι νέοι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα; “Ελπίζουμε ότι οι κινήσεις του χειμώνα θα βοηθήσουν την ομάδα”.

-Τι μπορείτε να πείτε για Γκάρνερ και Μπερν; “Θα μιλήσω για τους παίκτες όταν είναι εδώ αλλά προφανώς όποιος έρχεται, θέλουμε να έρθει για να κάνει τη διαφορά”.

-Πόσες μεταγραφές θα κάνει το ΑΠΟΕΛ; “Αυτή την στιγμή δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει να απαντήσω αυτό, μετά από το παιχνίδι. Αν έχετε κάποια άλλη ερώτηση για το παιχνίδι μπορώ να σας απαντήσω”.