29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ:Είμαστε έτοιμοι για τα πιο δύσκολα παιχνίδια

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ:Είμαστε έτοιμοι για τα πιο δύσκολα παιχνίδια

By on 31 Δεκεμβρίου, 2020 0 3101 Views

Ο Γιάννης Κούσουλος μίλησε στο κανάλι της Ομόνοιας στο Youtube για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τις δικές του ευχές.

Αναλυτικά:

Πως περιμένει το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, δυνατό με πολλές μονομαχίες, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται με τη νέα χρονιά να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να συνεχίσουμε εκεί που σταματήσαμε τα τελευταία παιχνίδια».

Ποια στοιχεία να παρουσιάσει η Ομόνοια στο ντέρμπι: «Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να παίξουμε με τον τρόπο που μας ζητάει ο προπονητής μας και θεωρώ πως αν το κάνουμε αυτό και είμαστε έτοιμοι θα πάρουμε μία μεγάλη νίκη».

Για την ισοβαθμία στην βαθμολογία με την ΑΕΚ: «Δεν παίζει ρόλο η βαθμολογία, είναι μεν σημαντικό, όμως θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Είμαι χαρούμενος, εύχομαι να συνεχίσει αυτό, θα προσπαθήσω όσο περισσότερο, να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται για το καλό της ομάδας, ώστε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πριν».

Για τα ντέρμπι σε σύντομο χρονικό διάστημα: «Είμαστε έτοιμοι γιατί είχαμε ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια όταν παίζαμε στην Ευρώπη, είχαμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα με πιο δύσκολους αντιπάλους. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι».

Τι κρατά από το 2020: «Κρατώ μία πολύ καλή χρονιά, για όλους, την ομάδα και εμένα προσωπικά και εύχομαι να συνεχιστεί και την νέα χρονιά το ίδιο».

Για το 2021: «Εύχομαι υγεία σε όλους, καλή χρονιά και μία πολύ καλή πορεία με την ομάδα».